Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

SYRIZA: Χοντρή ΚΟΝΟΜΑ και με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ! (σε ποιούς άραγε???)


«Ανθρωπισμός» με απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!

Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι αποκαλυπτικές, ομολογουμένως, δηλώσεις της αρμοδίας για την λαθρομετανάστευση υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες αποκαλυπτόταν ότι ο συριζαίικος «ανθρωπισμός» είναι για τα λεφτά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA η υπουργός είχε πει: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».

Σιγά μην γέννησε η ίδια η Kate Middleton την μικρή πριγκίπισσα! - Σάλος από θεωρίες συνομωσίας!

Σιγά μην γέννησε η ίδια η Kate Middleton την μικρή πριγκίπισσα! - Σάλος από θεωρίες συνομωσίας!

- Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν γέννησε η ίδια η Μίντλετον την πριγκίπησσα αλλά παρένθετη μητέρα!
- Άλλοι γράφουν ότι το μωρό δεν γεννήθηκε το Σάββατο αλλά αρκετές ημέρες πριν
- Δεν μπορούν να διανοηθούν πως η Κέιτ Μίντλετον ήταν σε τόσο καλή φόρμα λίγες ώρες μετά την γέννα
- Εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας έγραψε ότι η Μίντλετον κυκλοφορούσε με ψεύτικη κοιλιά!

Ήταν αναμφίβολα το θέμα του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε. Η είδηση της γέννησης της πριγκίπισσας της Βρετανίας έκανε και κάνει τον γύρο του κόσμου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο στην Ρωσία το έχουν δει λίγο διαφορετικά το γεγονός.

Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχει ολόκληρη συνομωσία πίσω από την γέννηση της μικρής πριγκίπισσας και μάλιστα ότι δεν την γέννησε η ίδια η Κέϊτ Μίντλετον αλλά μια παρένθετη μητέρα.

Άλλοι λένε ότι το μωρό, το οποίο έχει γενέθλια την ίδια ημέρα με την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, δεν γεννήθηκε το Σάββατο αλλά αρκετές ημέρες πριν και κρατήθηκε μυστικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!! ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό το ...pig είναι γενναίο και πιο έξυπνο από τις ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν υποταχθεί στα μνημόνια τα τελευταία 5 χρόνια. Διαισθάνεται ότι το φορτηγό το μεταφέρει στο σφαγείο και βρίσκει το θάρρος και την εξυπνάδα να πηδήξει από την καρότσα του αμαξώματος, ενώ αυτό είναι...

εν κινήσει. Πέφτει άτσαλα και τραυματίζεται, ωστόσο ο δρόμος της ελευθερίας είναι μπροστά του, ενώ το φορτηγό συνεχίζει την πορεία του, μεταφέροντας προς το σφαγείο τα άτολμα & ανυποψίαστα  γουρουνάκια που έχουν παραμείνει στην καρότσα του!  
Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη χώρα μας. Οι τοκογλύφοι μας μεταφέρουν στο άρμα τους και μας μεταφέρουν προς τον αποτεφρωτήρα! Οι προσκυνημένοι του ευρώ και των οικονομικών δολοφόνων μας παρασύρουν και τον ελληνικό λαό. Όλοι επάνω στο φορτηγό της συμφοράς, κανείς δεν έχει το σθένος και την εξυπνάδα να πηδήξει από αυτό, όπως έκανε το γουρουνάκι. Φανταστείτε επίπεδο νοημοσύνης που έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. 
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...