Σάββατο, 9 Μαΐου 2015


Στο Κατοχικά Νέα ήμασταν οι πρώτοι που ανέλυσαν το i pet goat και την αποκωδικοποίηση μας την χρησιμοποίησαν και οι ξένοι ερευνητές !
Τώρα ο πιο πιστοί αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι τόσο καιρό δεν μιλάω πια ζωντανά γιατί πρέπει να ανακαλύψω έναν συγκεκριμένο .......!
Δεν θα αναλύσω πολλά μιας και η πληροφορία που αποκωδικοποίητε άμεσα καλύπτεται από αυτούς που ομιλούν την κωδική γλώσσα...απλά θα σας δώσω κάποια κομμάτια του παζλ και μια περίοδο όπου οι επικυρίαρχοι πιστεύω ότι έχουν σημαδέψει για πολύ μεγάλα γεγονότα !
Θα σας δώσω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο του i pet goat ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε την νέα συλλογιστική !
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να ανακαλυψω την άγκυρα του χρόνου ώστε να μπορώ να στοχευσω με τα δεδομένα που θα έχω...αυτό το κατάφερα ... σήμερα !
2015 η χρόνια της κατσίκας !
Για να το πιάσουμε από την αρχή μια και καλή ...
Το Cern δεν λειτουργεί για να πετύχει όλα όσα λέει ..μποζονιο χιγκς και λοιπά...δεν είναι εκεί η μεγαλύτερη τεχνολογική κατασκευή του κόσμου για να ανακαλύψει τα μυστικά του σύμπαντος !
Τώρα οι επιστήμονες μέσα που εργάζονται δεν έχουν ιδέα για τους πραγματικούς στόχους μιας και ο καθένας ασχολείται με τον τομέα του και καταμετρά τα δεδομένα του τομέα του έτσι ώστε να είναι ανίκανος να ενώσει όλο το παζλ! Κλασική πρακτική των πεφωτισμένων όπου ο διαχωρισμός σε τομείς και ειδικότητες να κάνει απροσπέλαστο το σπάσιμο του ολοκληρωτικού κωδικα!
Ιδίως δε όταν οι τομείς που απασχολούν πραγματικά τους πεφωτισμενους έχουν να κάνουν με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων ... και τον λευκό λαγό! Τι είπα εε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...