Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Πως γίνονται οι σκέψεις μας η πραγματικότητα μας!Κάθε φορά που για κάποιο άτομο κάνετε σκέψεις φορτισμένες με πολύ συναίσθημα, του στέλνετε κι ένα ομοίωμα του εαυτού σας, μια πραγματική εικόνα της υλοποιημένης σκέψης. Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα υπάρχει σαν μία ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα. Νοερές εικόνες συνοδευμένες από δυνατό συναίσθημα, μπορούν να γίνουν σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί κάτι υλικό.

Η ένταση ενός συναισθήματος ή μιας σκέψης ή μιας νοερής εικόνας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, που καθορίζει την υλοποίησή της.
 Η ένταση είναι ο κορμός από τον οποίο μετασχηματίζονται οι ηλεκτρομαγνητικές ομάδες ενέργειας». Το ίδιο υποστηρίζει κι ο νευροφυσιολόγος Dr Joe Dispenza, αλλά μας εξηγεί τη διαδικασία που οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας δημιουργώντας, στον εγκέφαλο μας νευρωνικά δίκτυα: «Είσαστε συνδεδεμένοι με τα νευρωνικά σας δίκτυα, τα οποία είναι ενωμένα με τα συναισθήματα σας». «Κάνοντας επανειλημμένως τις ίδιες σκέψεις, στερεώνουμε τις συνδέσεις στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου μας. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις μας κάνουν να ενεργούμε κατά τον ίδιο τρόπο συνεχώς.

Tι δραματα υπαρχουν διπλα μας και κανεις αλητης δεν καταλαβαινει τιποτα

Η κυρία Ζαχαρένια στο συσσίτιο: Μία ιστορία στην Κρήτη της κρίσηςΗ κυρία Ζαχαρένια στο συσσίτιο: Μία ιστορία στην Κρήτη της κρίσης
Η κυρία Ζαχαρένια, είναι μια ηλικιωμένη πρώην αστή και νυν νεόπτωχη. Ο συγχωρεμένος ο άντρας της – στις καλές εποχές – ήταν δημόσιος υπάλληλος. Κι εκείνη «όταν βαστούσαν τα πόδια της και έβλεπαν τα μάτια της» όπως λέει, είχε δουλέψει λίγα χρόνια ως δακτυλογράφος σε γραφείο δικηγορικό. Μα, ο καημένος «έφυγε» νωρίς. Τον χτύπησε η «κακιά αρρώστια» λέει η κ. Ζαχαρένια με πίκρα, και την άφησε με δύο αγόρια του σχολειού, στα 48 της χρόνια. Τότε το δημόσιο της είχε δώσει μια σύνταξη. Πρώτα αυτή της έκοψαν, τη σύνταξη του μακαρίτη. «Κατάλαβες παιδάκι μου» λέει «από τον τάφο μας έτρεφε, και από τον τάφο τους σπούδασε και τους δύο. Καλός άνθρωπος ήτανε μα κακότυχος».

Έκανε σεξ με την ... εξάτμιση!

Χωρίς να αισθανθεί ντροπή, συνέχισε μάλιστα να κάνει σεξ με την ... εξάτμιση του αυτοκινήτου ακόμα και όταν συνειδητοποίησε πως κάποιος τον τραβούσε βίντεο!

Φορώντας ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι, ο άντρας διακρίνεται καθαρά ενώ κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο Μιχελογιαννάκης βαθμολόγησε με... “μηδέν” την κυβέρνηση σε όλα!


“Βαφτίζει” την ελληνική κυβέρνηση “μαθητή”,
 τους θεσμούς “διευθυντή σχολείου” και τον
 ελληνικό λαό ”κηδεμόνα”. Και εκείνος, σε 
ρόλο καθηγητή, μοιράζει βαθμολογίες.
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ 
Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που εξέδωσε μία 
ομολογουμένως ευφάνταστη ανακοίνωση
 με την οποία ασκεί κριτική στην ελληνική κυβέρνηση, αφού σε όλα τις βάζει “μηδέν”.

“Στην πρόοδο των μαθημάτων όπως μας τα επέβαλαν, πρέπει να πάρουμε μηδέν”,
 σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Αναλυτικά ο έλεγχος προόδου είναι ο εξής:

Αρνητικοί άνθρωποι: Πώς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις

7 μυστικά για να διατηρήσεις τη θετική ενέργεια στη ζωή σου 

Τους αρνητικούς ανθρώπους δεν θα δυσκολευτείς να τους αναγνωρίσεις. Είναι σε μεγάλο βαθμό απαισιόδοξοι και μπορούν εύκολα να σε εξαντλήσουν ψυχολογικά. Η καταστροφική ενέργεια και το δράμα τούς ακολουθούν παντού. Αν μάλιστα δεν είσαι προσεκτική απέναντί τους, μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία σου και να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Όχι όμως όταν ακολουθείς τη σωστή στρατηγική. 

Θέτεις όρια


Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου να ακούει ένα αρνητικό άτομο. Η αρνητική ενέργειά του θα παρεισφρήσει στη δική σου ζωή και θα επηρεάσει τη στάση σου. Προσπάθησε να θέσεις όρια και να κρατήσεις μία απόσταση μεταξύ σας. Δεν μπορείς να ελέγξεις την αρνητική συμπεριφορά, αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θα δεχτείς την αλληλεπίδραση.

Αποφεύγεις τους ανθρώπους που παραπονιούνται 

ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΥΣΗ-Μάιος: Παγκόσμιος μήνας αυνανισμού!


Παλαιότερα αποτελούσε θέμα ταμπού 
σήμερα ο αυνανισμός έχει το δικό του 
μήνα. Ο Μάιος στην Αμερική, είναι ο
 μήνας ενημέρωσης για τον αυνανισμό.
 Όμως γιατί καταφεύγουν σε αυτή την
 πρακτική τα ζευγάρια;
Πρόσφατα ο πρόεδρος του Ανδρολογικού 
Ινστιτούτου και της ΕΜΑΣ
 Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, στη διάρκεια του 2ο Μεσογειακού
 Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα αποκάλυψε ότι έχει
 διπλασιασθεί ο αριθμός των Ελλήνων που προτιμούν τον αυνανισμό παρά το σεξ.

ΣΟΚ: ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ...


Πέφτουν θύματα απαγωγής, βιαιοπραγίας, σωματικής κακοποίησης, αλλεπάλληλων βιασμών, πωλούνται, αγοράζονται, εκτελούνται…
Είναι πολλές οι γυναίκες, πολλές από τις οποίες ανήκουν στη φυλή των Γεζίντι, που όταν πέφτουν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εύχονται απλώς να… πεθάνουν.


Τώρα, έκθεση του ΟΗΕ ρίχνει ακόμα περισσότερο φως στη φρίκη που βιώνουν οι γυναίκες που μετατρέπονται σε σκλάβες του σεξ από τους τζιχαντιστές, αποκαλύπτοντας πως οι τρομοκράτες υποβάλλουν σε χειρουργικές επεμβάσεις τα θύματά τους για να επαναφέρουν την παρθενία τους.

Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησηςΟ Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...