Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Ανατροπή δεδομένων! Η μικρή Άννυ είναι ΖΩΝΤΑΝΗ! Την πούλησαν οι γονείς της για το χρηματικό ποσό των... (PHOTO)

Ανατροπή δεδομένων! Η μικρή Άννυ είναι ΖΩΝΤΑΝΗ! Την πούλησαν οι γονείς της για το χρηματικό ποσό των... (PHOTO)Νέα τροπή στο θρίλερ με την υπόθεση της μικρής Άννυ που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Ενώ έχει καταδικαστεί ο πατέρας της μικρής για την δολοφονία αλλά και την εξαφάνισή της νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα που πάνε να φέρουν τα πάνω - κάτω. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ακρόπολη", στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, οι γονείς της 4χρονης φέρεται να έχουν πουλήσει την Άννυ για το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, το οποίο βρέθηκα πρόσφατα και στην κατοχή τους. Αλήθεια ή όχι, η Αστυνομία τις τελευταίες ώρες έχει εντείνει τις έρευνές της για παν ενδεχόμενο. Κάτι που ελπίζουμε να ισχύει, καθώς αυτό θα σημαίνει πως η μικρή είναι ζωντανή!
 Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Πέρασε η τροπολογία για το τζαμί: ΑΝΕΛ και ΧΑ ψήφισαν «κατά». ΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.... ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ..ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΟ 2012 ........... ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ

Πέρασε η τροπολογία για το τζαμί: ΑΝΕΛ και ΧΑ ψήφισαν «κατά»Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό.
Η τροπολογία πέρασε με τις ψήφους όλων των κομμάτων εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

Μέσα Μαζικής ΕξόντωσηςΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
Του Παναγιώτη  Αντωνόπουλου

    

Εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει πολιτισμός. Ο καθένας μας βάζει στην πισωτσέπη του το πακέτο με τα τσιγάρα, φοράει το τριμμένο κοντοπόλκι, αρπάζει το μαχαίρι απ’ την κουζίνα και  κόβει δρόμο για τις αναβόλες να μαζέψει χόρτο, να τραφεί. Αυτό είναι και η διασκέδασή του. Είναι να φρίξεις πως ζούμε, είναι να φρίξεις με τους μικρονοϊκούς αναμορφωτές των τηλεοπτικών μέσων που από το μέγα έλεός τους περιμένουμε τον καθαρμό του ρύπου της ψυχής  μας. << Ποτήριον σωτηρίας λήψετε >>  μας ψέλνουν με το πρώτο κοκοράκι, ό,τι πνευματικό σκουπίδι βαστούν στον απορριμματοφόρο κάδο τους μας το σερβίρουν, επιμελώς φροντίζοντες να το πουλάνε με τη βίτσα στο χέρι.
    
Έτσι με το καλημέρα, ντύνονται οι κυρίες το βυσσινί τους ταγεράκι, οι κύριοι το made in Italy κουστουμάκι  και μασκαρεμένοι με μπογιές και κρέμες, αρχίζουν το λακριντί. Μου… μου… μου… φθογγίζουν και προβάλλουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...