Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Τίποτα στη ζωή δε γίνεται τυχαία.


Μια Αρχαία Κινέζικη ιστορία λέει ότι μια αόρατη κόκκινη κλωστή συνδέει όλους εκείνους που προορίζονται για να συναντηθούν ανεξάρτητα από το χρόνο, τον τόπο, ή τις περιστάσεις. Το νήμα μπορεί να τεντώσει ή μπερδευτεί, αλλά ποτέ δεν σπάει…

Πολλές φορές δύο επιφανειακά άσχετα μεταξύ τους γεγονότα που δεν μπορούν να ερμηνευτούν μπορεί να συνδέονται και να έχουν το νόημα τους. Οι περισσότεροι αυτό το ονομάζουν σύμπτωση, η τύχη. Ο Καρλ Γιούνγκ το ονομάζει συγχρονικότητα η αόρατο κοσμικό ιστό.Πολλές φορές συμβαίνουν κάποια γεγονότα στη ζωή μας και που μας οδηγούν την κατάλληλη στιγμή στα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να προχωρήσουμε τη ζωή μας προς μια νέα σημαντική κατεύθυνση.

Ο ΚΕΜΑΛ ΜΠΟΥΤΑΡ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…!!!

=
altΜε μια απόφαση
 – σοκ, ο δήμαρχος 
απαγόρεψε τις δύο συγκεντρώσεις για
 την γενοκτονία των Ποντίων, που μέχρι 
πέρυσι πραγματοποιούνταν, από την
 ΠΟΠΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών 
Σωματείων) και την Π.Ο.Ε. (Παμποντιακή 
Ομοσπονδία Ελλάδας).

Τρία χρόνια από την δολοφονία του Αθανάσιου Λαζανά απο Αφγανούς λαθρομετανάστες..και οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι ..


Τρία χρόνια πέρασαν από την στυγερή δολοφονία του Θανάση Λαζανά στις Ιτιές Πατρών από τρεις Αφγανούς λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/05/2012 τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν φραστικά με το θύμα έξω από το σπίτι του. Στη συνέχεια οι τρεις Αφγανοί, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν έξι τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι στον 29χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ! Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ!Μια υπογραφή χωρίζει τον μέχρι πριν από ένα χρόνο βουλευτή της ΝΔ από το Διπλωματικό Σώμα

Μια υπογραφή χωρίζει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα και εφόσον αυτή τελικά πέσει η Ελληνική Δημοκρατία θα αποκτήσει τον πρώτο, εδώ και πολλά χρόνια, πολιτικό που εγκαταλείπει την ενεργό δράση για να αναλάβει πρεσβευτικό αξίωμα. 

Πώς να εμποδίσετε την μπλοκαρισμένη δημιουργική ενέργεια να σας καταστρέψει

Πώς να εμποδίσετε την μπλοκαρισμένη δημιουργική ενέργεια να σας καταστρέψειΌλα τα όντα διαθέτουν δημιουργική ενέργεια. Όταν λέμε «δημιουργική ενέργεια» δεν αναφερόμαστε αναγκαστικά στη δυνατότητα να ζωγραφίσει κάποιος ένα πορτρέτο ή να παίξει κάποιο μουσικό όργανο.

Δημιουργική ενέργεια είναι η ικανότητά μας να βρίσκουμε νόημα και ομορφιά στο καλό και το κακό μέσα στη ζωή μας. Είναι η συνολική δημιουργική μας δύναμη η οποία μας καθιστά ικανούς να σκεφτόμαστε, να εμπνεόμαστε, να επικοινωνήσουμε και φυσικά και να δημιουργήσουμε.. Όταν η ενέργεια αυτή μπλοκάρεται, είτε λόγω του φόβου είτε λόγω μιας οδυνηρής εμπειρίας είτε ακόμα και της πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε νυχθημερόν από την εγχώρια και παγκόσμια ειδησεογραφία, τότε συσσωρεύεται μέσα μας και εάν δεν βρει σύντομα τρόπο έκφρασης μπορεί να μετατραπεί σε μια αυτοκαταστροφική δύναμη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...