Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Η ζωή είναι μικρή για να βουλιάζεις στον καναπέ μωρό μου!

Η ζωή είναι μικρή για να βουλιάζεις στον καναπέ μωρό μου!Της Στεύης Τσούτση.
Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη ρουτίνα.
Τους αρέσει να γίνονται όλα με τον τρόπο που έχουν συνηθίσει. Κοιμούνται πάντα από την ίδια πλευρά στο κρεβάτι. Θέλουν το μαξιλάρι τους στο ίδιο πάντα ύψος. Τόσο επίμονα, που όμοια με την πριγκίπισσα και το μπιζέλι, αν κάτι αλλάξει αδυνατούν να κοιμηθούν.
Τα πράγματα τους είναι σε καθορισμένη θέση, η γωνία στον καναπέ συγκεκριμένη και το πρόγραμμα διατροφής τους ανά μέρα, ακλόνητο.
Ξεκινούν να κάνουν έρωτα βγάζοντας πρώτα τις κάλτσες και φιλώντας έπειτα τον άλλο στο αριστερό αυτί. Από το αριστερό αυτί ξεκινούν όλα.
Αν αλλάξει η πλευρά, αποσυντονίζονται.
Αν γενικώς κάτι αλλάξει, αποσυντονίζονται.

Ο τσιπαρισμένος άνθρωπος έρχεται ολοταχώς!

.
Το ανθρώπινο τσιπάρισμα μπορεί άλλοτε να ανήκε στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, σήμερα όμως είναι απτή πραγματικότητα και ολοένα και περισσότεροι... πρωτοπόροι αγκαλιάζουν εθελοντικά τη νέα τεχνολογία αιχμής: το «διασυνδεδεμένο» σώμα, το άγιο δισκοπότηρο του sci-fi, όχι μόνο είναι γεγονός αλλά επιστρατεύεται για να βελτιώσει, να αναβαθμίσει δηλαδή, τις δυνατότητες του ανθρώπου. ΑΥτό τουλάχιστον λένε όσοι το προωθούν.
 
Περί τσιπάκια NFC λοιπόν ο λόγος, του ακρογωνιαίου λίθου της νέας κοινότητα των βιο-χάκερ δηλαδή, η οποία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογικά εμφυτεύματα όχι για τους γνώριμους μέχρι σήμερα ιατρικούς λόγους, αλλά για να διευκολύνει την ψηφιακή της καθημερινότητα και να ισχυροποιήσει την ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές. 

7 Τρόποι για να Εμπιστευθείτε την Διαίσθησή σας

Διαίσθηση· όλοι μιλούν γι’ αυτή αλλά δεν γνωρίζουν όλοι πότε έχουν διαισθητική επιφοίτηση. Είτε το ονομάσουμε «ακούω το ένστικτό μου» ή «αξιοποιώ την διαίσθησή μου» ή «ακολουθώ το ένστικτό μου», η κατανόηση να προσέχεις την φυσική επίγνωση, είναι ζωτική ικανότητα για επιτυχία στην δουλειά και στην ζωή.http://3.bp.blogspot.com/-5TJzWDli2pI/VS8F4Ch2QzI/AAAAAAAAPNA/6V-UCV3MoRI/s1600/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7.jpg

Στην πραγματικότητα, ακόμα και τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ή σημαντικοί άνθρωποι όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Στηβ Τζομπς, ο Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, η Όπρα Γουίνφρει και ο Γουόρεν Μπάφετ, αποδίδουν μέρος της επιτυχίας τους στις στιγμές «α-χα!». Ο Άλμπερτ Άινσταϊν είπε κάποτε ότι πρόκειται για το πολυτιμότερο προσόν μας και μια απο τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες αισθήσεις μας.

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχετε το δώρο της διαίσθησης αλλά αυτό δεν αληθεύει. Όλοι έχουμε πρόσβαση στην διαίσθηση. Είναι η φυσικότερη βιολογική μας λειτουργία. Ο καθένας από μας έχει την δική του «αίσθηση» αυτού που αξίζει τον κόπο και είναι σωστό για την ζωή μας και σίγουρα θα θέλατε να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε την απέραντη δύναμη της διαίσθησής σα αλλά δεν γνωρίζετε πώς. Ιδού επτά μέθοδοι για να συντονιστείτε με το ένστικτό σα.

1. Ακούστε κάποια φυσική αντίδραση

Έχετε πεταλούδες στο στομάχι; Ανατριχιάσατε; Μήπως εμφανίζετε φυσιολογικές αντιδράσεις όπως αναγούλα, λαχάνιασμα, φτέρνισμα ή πονοκέφαλο;

Το σώμα σας είναι ένας ισχυρός αναμεταδότης διαίσθησης. Υπάρχει λόγος που ονομάζεται «ένστικτο». Αν αντιμετωπίζετε κακόκεφες σκέψεις, αίσθημα καχυποψίας, ανησυχία, αμφιβολία ή αναρωτιόσαστε για κάποια συγκεκριμένη κατάσταση, εξαρτάται από σας να τις ακολουθήσετς και να δείτε πού θα οδηγήσουν. Ακούγοντας τα ανεπαίσθητα σήματα του σώματός σας, είναι κρίσιμο κομμάτι στην εξάσκηση της ενστικτώδους αίσθησης.

2. Διαλογιστείτε

Κλείστε την πόρτα, απενεργοποιείστε το τηλέφωνο, σβύστε το κομπιούτερ και πάρτε λίγες βαθειές, αργές ανάσες για να χαλαρώσετε το σώμα σας. Ο διαλογισμός είναι μια από τις πιο δυνατές παρακτικές που οποιοσδήποτε άνθρωπος πάνω στον πλανήτη θα έπρεπε να εφαρμόζει. Ο πρώτος λόγος γιατί οι περισσότεροι από μας δεν μπορούμε να ακούσουμε την διαίσθησή μας, είναι επειδή το μυαλό μας μοιάζει με μεθυσμένη τρελλή μαϊμού.

Το καθάρισμα του μυαλού σας από επαναλαμβανόμενες σκέψεις και έγνοιες, είναι από τους καλύτερους τρόπους για να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Όταν διαλογίζεστε, μείνετε ακίνητοι ενώ βυθίζεστε πλήρως στην ροή τού ίδιου τού μυαλού σας. Αφήστε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν και μείνεται ανοιχτοί σε ιδέες και λύσεις που σας έρχονται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...