Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Τι δεν καταλαβαινετε;;;;

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!!! ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!


Για όλους, εκτός από ορισμένους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, φαίνεται πως είναι οι δηλώσεις του κ.Γιάνη Βαρουφάκη περί ….λιτού βίου. Ενώ διαφήμιζε προ ημερών, ότι εξοικονομεί ποσό 300.000 ευρώ από περικοπές αμοιβών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, με δύο προσωπικές του αποφάσεις στις 9 Απριλίου, καθιέρωσε υπερωριακές αμοιβές σε υπαλλήλους του υπουργείου του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για συνολικά 210 άτομα, εκ των οποίων τα 100 είναι από την Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης και τα 110 της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου.

Συνολικά, ο καθένας από αυτούς τους 210 εργαζόμενους θα λαμβάνει 120 ώρες υπερωριακής απασχόλησης έως και τις 30 Ιουνίου 2015, γεγονός που θα τους εξασφαλίσει σημαντικές αμοιβές, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπερβαίνουν τους δυο μισθούς.

Και όλα αυτά... την ώρα που πολλά δημόσια νοσοκομεία της χώρας έχουν σημαντικά κενά σε προσωπικό και υλικά, και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται «πόλεμος» από τις απολύσεις, τα λουκέτα και τις περικοπές μισθών!

Ο Osho για τον Οργασμό και το Sex

zeugari-sex-570


Το σεξ δεν είναι δικό σου δημιούργημα.
Είναι δώρο του Θεού.
Είναι διασκέδαση!
Είναι δώρο του Θεού για να το απολαμβάνεις και να το χαίρεσαι.
Είναι συμμετοχή στο μεγάλο πανηγύρι που είναι η Ύπαρξη.
Ποιος σου είπε πως το σεξ είναι βρώμικο;
Όλη η ζωή υπάρχει μέσα από το σεξ.
Όλη η ζωή αναπτύσσεται μέσα από αυτό.
Ένα λουλούδι φαίνεται τόσο όμορφο!
Το ‘χεις παρατηρήσει;
Ακόμη κι αυτό είναι σεξουαλικό.
Ένα πουλί που κελαηδάει σ’ ένα κελί ή στο καταφύγιο ενός μοναχού φαίνεται όμορφο,
έχεις όμως παρατηρήσει ότι το κελάησμα αυτό του πουλιού είναι μια σεξουαλική πρόσκληση;
Προσκαλεί τη σύντροφο, αναζητά τη σύντροφο, την ερωμένη.
Όπου υπάρχει ομορφιά, υπάρχει σεξ.
Τίποτα δεν είναι απρεπές στο απλό, καθαρό σεξ.
Είναι φυσικό.

Matrix: Το κρυφό μήνυμα (Βίντεο)Αληθινός κόσμος είναι ο πνευματικός κόσμος - Ολα προέρχονται και δημιουργούνται μέσα από αυτόν... 

Στο Matrix βλέπουμε πληροφορίες που σαν σκοπό έχουν να αφυπνίσουν το ανθρώπινο πνεύμα, ώστε ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει την δύναμη του και να υπερασπιστεί το ανθρώπινο είδος και την ζωή γενικότερα... 


ALERT – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ 52 ΧΩΡΕΣ…2015… ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ 52 ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ…


Γιατί είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟ σε πολλές χώρες ?? Επειδή λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ !! … και μαντέψτε; Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν να το δει ο κόσμος αυτό !! Δεν θέλουν τους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι. Γιατί; Άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα μπορεί να γίνουν πραγματικοί ηγέτες / φρουροί ενάντια στους τυράννους. Και ελεύθερο πνεύμα αποκτάς κοντά στον Χριστό…

19 ΤΡΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ… ΚΑΡΚΙΝΟ! - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.

Ποιος προωθεί τους γάμους των γκέι σε όλο τον κόσμο;


  Με το δημοψήφισμα υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, η Ιρλανδία έγινε η 19η χώρα και 14η στην Ευρώπη που τους νομιμοποιεί. Μοναδική χώρα ωστόσο που το έκανε έπειτα από δημοψήφισμα και όχι την κοινοβουλευτική οδό.

  Ποιος έχει σειρά; Η Ελλάδα; Προέχει το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, και η αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο και στις αρχές του ερχόμενου μήνα το επίμαχο νομοσχέδιο θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.
  Πιέζει η Ε.Ε. και η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) να συμμορφωθούμε ως προς τα ευρωπαϊκά νομοθετικά δεδομένα!
  Ο Άρειος Πάγος ωστόσο επαναλαμβάνει με νέα εισήγησή του ότι δεν νοείται πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων και τάσσεται υπέρ της ακύρωσης του δεύτερου γάμου μεταξύ ανδρών που έγινε στην Τήλο το 2008.
  Όμως ποιος κρύβεται πίσω από την Ευρώπη που δεν χάνει ευκαιρία να προωθήσει τα δικαιώματα των γκέι; Αυτή η Eurovision έχει καταντήσει Gay parade!

  Πώς να φέρεις περισσότερη αγάπη στη ζωή σου  Δεν είναι δυνατόν να ζήσουμε χωρίς αγάπη. Την λαχταρούμε και την ποθούμε για να φέρει στη ζωή μας πληρότητα, ομορφιά κι ευτυχία. Η αγάπη έχει πάμπολλες μορφές και είναι μια αλήθεια διαρκής που την βλέπεις παντού και πάντα. Η γονεική αγάπη, η ρομαντική αγάπη, η αγάπη μεταξύ αδερφών και φίλων, η αγάπη απέναντι σ’ενα ζώο, η αγάπη μεταξύ συνανθρώπων. Κι ενώ μοιάζει σα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι από το ανθρώπινο είναι, πολλοί από εμάς παραπονιούνται για την έλλειψη της ή αμφισβητούν πόσο πραγματική είναι η αγάπη που έχουν στη ζωή τους.

  Εάν θέλεις να φέρεις περισσότερη αγάπη στη ζωή σου

  Ελλάδα,η σταχτοπούτα που μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα και ξανά σε σταχτοπούτα…

  δολλΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονικη.Στα 10 μου μετακομίσαμε στο Μόναχο της Γερμανίας.Στα 18 επέστρεψα στην Ελλάδα για να σπουδάσω,στα 20 όμως έφυγα ξανά,για Αυστρία αυτήν την φορά.Έζησα λοιπόν μια Ελλάδα στα ντουζένια της,όταν όλοι περνούσαν όμορφα,υπήρχαν δουλειές,οι γειτονιές έσφιζαν απο ζωή,στα πάρκα και τις αυλές των σχολείων έβλεπες παρέες,να μιλάνε,να παίζουν μπάλα,να ερωτεύονται…Εκείνη την περίοδο θυμάμαι ήταν το όνειρο του κάθε ομογενή να γυρίσει στην Ελλάδα,ειδικά οι μικρότεροι σε ηλικία που γεννήθηκαν στο εξωτερικό και είχαν στο μυάλο τους μόνο την Ελλάδα του καλοκαιριού και των διακοπών.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...