Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

NBC News: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΩΣ ΤΟ 2017(ΒΙΝΤΕΟ)!!!!

Το NBC έχει προβλέψει  ότι το 2017, οι  Αμερικανοί πολίτες  θα πρέπει να εμφυτεύσουν ένα  μικροτσίπ. Με αυτό εντοπίζουν αμέσως τα άτομα. "Είμαι  αυτός που λέω ότι είμαι;"


Ορισμένοι ανησυχούν, ωστόσο, ότι το RFID μικροτσίπ θα δώσει  πολύ μεγάλη

 δύναμη στην κυβέρνηση, και επιτρέπει να παρακολουθούν κάθε κίνηση. 
Σε ορισμένα κράτη μέλη, όπως η Βιρτζίνια, προσπαθούν να το σταματήσουν
 μέσω τηςνομοθεσίας.  

Άλμα πίστης

Θα σου το ξαναπω: η ζωή θέλει άλματα πίστης.. Θέλει να πιστεύεις στα θαύματα. Πώς αλλιώς θα πετύχεις το ''ακατόρθωτο'' για τα ανθρώπινα μέτρα, αν πάντοτε συμβιβάζεσαι στις δυνάμεις σου τις πεπερασμένες; Πάψε πια να περιορίζεις και να περιορίζεσαι, να αυτο-περιορίζεσαι στο λίγο, και τόλμα το ταξίδι το ''επικίνδυνο'', κι ας σε πουν τρελό, ας σε πουν ονειροπόλο..! Βγες στον κόσμο και πες: Είμαι ένας τρελός ονειροπόλος...!Και χαμογέλα...! Και ξεκίνα...! Θα βρεις κι άλλους πολλούς στον δρόμο σου, μη θαρρείς πως είσαι ο μόνος που κυνηγάς το ''άπιαστο''...!

Όταν εστιάζουμε στην προσωπική μας εξέλιξη, όλα τα προβλήματα αποκτούν λύσειςΗ ζωή που μας δόθηκε είναι πολύτιμη και θα πρέπει να την εκτιμούμε και να την αξιοποιούμε περισσότερο. Αναγνωρίζοντας τις ανεξάντλητες δυνατότητές μας, τιμούμε την προσωπική μας αξία και οδηγούμε τον κόσμο στο να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος.

Και αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα χρόνια πολύ καλύτερος, αν ο καθένας από εμάς εστιάσει περισσότερο στον εαυτό του, αντί στις ατέλειες των άλλων. Γιατί είναι πολύ ευκολότερο να εστιάζουμε στα ελαττώματα των άλλων αντί στα δικά μας. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε εκούσια προσπάθεια και πολλοί θα ήταν αυτοί που θα αρνούνταν να προσπαθήσουν. Από την άλλη, αποτελεί τη μόνη λύση για όσους επιδιώκουν ρεαλιστικές και ουσιαστικές λύσεις μέσα σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Έτσι, λοιπόν, καλό θα είναι να έχουμε κάποια γενικά στοιχεία στο μυαλό μας σχετικά με το τι θα μπορούσε να μας βοηθήσει να δώσουμε λύσεις σε ποικιλόμορφα ζητήματα που μας απασχολούν για να μας καθοδηγούν με ασφάλεια σε δρόμους εξέλιξης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...