Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΑΡΤΗΝ! ΕΡΕΥΝΑ ΒΟΜΒΑ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΣΙΜΟΣ!!! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


1Τα στοιχεία είναι φανταστικά. Περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, πάνω από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείεςμόνο. Ο συνολικός αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε δώδεκα εκατομμύρια μέχρι το 2030. Ο καρκίνος είναι η κυριότερη αιτία θανάτου για άτομα κάτω των 85 ετών και στις ΗΠΑ, ένα στα τέσσερα άτομα πεθαίνει από καρκίνο – ένας στους τέσσερις! Μας έχουν αφαιρέσει την  ελευθερία μας από τη μέρα που ξεκίνησαν την «προστασία του κοινού από την τρομοκρατία», όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο από μια ασθένεια που οι οικογένειες τους και το φαρμακευτικό καρτέλ, αρνούνται συστηματικά να θεραπεύσουν.

Ιδού το πρόβλημα: Μήπως η αποικία μας στον Άρη θα είναι «ρατσιστική»;Από ότι φαίνεται, η φρενίτιδα του «αντιρατσισμού» ξεπερνάει πλέον τα στενά όρια του πλανήτη μας. Ανήσυχοι «αντιρατσιστές» δεν μπορούν να κλείσουν μάτι καθώς φρικάρουν στην ιδέα μήπως ο πλανήτης Άρης μετατραπεί σε μια «ρατσιστική» «σεξιστική» αποικία λευκών ανθρώπων! Πρέπει να δράσουν τώρα πριν είναι αργά…. 
"Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να ξυπνήσουμε σε 50 χρόνια και να ανακαλύψουμε ότι ένα μάτσο ηλίθιοι #gamergate διοικούν τον Άρη", γράφει ο Martin Robbins σε ένα άρθρο στην Guardian υπό τον τίτλο, «Πώς μπορούν οι μελλοντικές μας αποικίες στον Άρη να είναι απαλλαγμένες από ρατσισμό και σεξισμό;»

[Gamergate είναι μια συζήτηση/διαμάχη που έχει ξεκινήσει από το 2014, σχετικά με τον σεξισμό που φέρεται να υπάρχει στην κουλτούρα των video games. Η εκστρατεία εκπροσωπείται από το hashtag #gamergate στο Twitter].

Ο Robbins εξηγεί ότι μέρος της «ανησυχίας» του προέρχεται από το γεγονός ότι ο εποικισμός νέων εδαφών από τους ανθρώπους είναι παραδοσιακά «καταπιεστικός».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...