Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Περίεργες αναφορές από παιδιά για υπόγεια βασίλεια και παράλληλους κόσμους

Περίεργες αναφορές από παιδιά για υπόγεια βασίλεια και παράλληλους κόσμους
Δεν αποδίδονται σε αρχαίους πολιτισμούς, όλα όσα ανακαλύπτουμε σχετικά με υπόγειες κατασκευές ή ακόμα και ολόκληρους κόσμους ή κοινότητες που υπάρχουν κάτω από την... επιφάνεια του πλανήτη μας.
Ακόμη και στη σύγχρονη εποχή, εξακολουθούμε να λαμβάνουμε περίεργες εκθέσεις που περιγράφουν μυστηριώδη υπόγεια περάσματα και άγνωστους, παράξενους κόσμους που μπορεί να υπάρχουν κάτω από τα πόδια μας. Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το 1986 στην αγγλική πόλη Showbury. Ο πεντάχρονος Brian Stone έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του υπό το άγρυπνο βλέμμα της μητέρας του. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, το αγόρι ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα μάτια της.
Δεν θα μπορούσε να είχε πάει πολύ μακριά από το σπίτι του, αλλά κανείς δεν ήταν σε θέση να βρει κανένα ίχνος του. Ομάδες της τοπικής αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένης της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Showbury αναζήτησαν το χαμένο αγόρι, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Μετά από τρεις ημέρες έρευνας, το αγόρι βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του, αλλά πολύ κουρασμένο. Είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να πει ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...