Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Θες δικαιώματα; Γίνε γκέι και αθεϊστής!


2015-06-13_183408
Νιώθεις ότι τα δικαιώματα σου χάνονται; Ότι η φωνή σου δεν ακούγεται; Ότι όσα θεωρούσες ως δεδομένα παύουν να ισχύουν; 

Δεν πειράζει, γίνει γκέι και αθεϊστής και όλοι θα τρέξουν να σε συνδράμουν!

Φτάσαμε πια στο στάδιο του θέλει ο Σκοτεινάτος να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. 

Κι ενώ εσύ μπορεί να ψυχοπλακώνεσαι με διάφορα πολύ σοβαρά θέματα υψίστης και ζωτικής σημασίας, να φωνάζεις να διεκδικείς, να ρωτάς και να πιέζεις, γραμμένο σε έχουν σ’ αυτά που δεν έχουν… 

Αεροπλάνα περνούν κάθε μέρα και φωνάζεις “Μας ψεκάζουν”, θέλω καθαρό αέρα, τρως μεταλλαγμένα και ζητάς το αυτονόητο -μια επισήμανση, ζητάς την αλήθεια κι έρευνα για τα μολυσμένα εμβόλια και κανείς δεν δίνει σημασία, δεν θες άλλη καρκινογόνα κινητή τηλεφωνία και αντένες κοντά στο σπίτι σου αλλά είναι η μοναδική “ανάπτυξη” που βλέπεις, σου κλέβουν το βιός -τους μισθούς και τις συντάξεις- αλλά κάθε μέρα που περνά κατεβαίνει και το όριο της φτώχειας, ακόμα και με ψίχουλα στα χέρια θεωρείσαι “πλούσιος” και πρέπει να το πληρώσεις. Είσαι νέος και θες δουλειά για να κάνεις και οικογένεια, αλλά η πολιτεία σε βλέπει μόνο σαν νούμερο περιττό για την ανεργία και ανοίγουν διάπλατα τα σύνορα της χώρας σου για να φύγεις εσύ έξω με την ελπίδα να μπορέσεις να ζήσεις σε κάποια άλλη γωνιά της γης, ενόσω άλλοι που έρχονται στη γη σου έχουν με το καλημέρα σας διπλάσια από σένα δικαιώματα. 

Θες παιδάκι μου να τελειώσει όλος αυτός βραχνάς της απαξίωσης; Γίνε γκέι και αθεϊστής και τότε… 

Μίντια, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ΜΚΟ, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, το υπουργείο δικαιοσύνης, τηλεοπτικά εφέ και σποτ, ράμπες για ΑΜΕΑ, ειδικές χημικές τουαλέτες και μια ομάδα εκπαιδευμένη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους – όλα αυτά θα είναι εκεί για να συνδράμουν στην οργανωμένη διαμαρτυρία σου! 

Και στάσου, δεν τελειώσαμε, όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις, αλλά δεκατρείς πρεσβείες θα δώσουν το παρόν! 

«Πάρε θέση» 

Ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ πόσο ΜΑΛ@ΚΑΣ είσαι τελικά?Ποσα θα ανεχθεις ???


Μαζική εξέγερση μεταναστών στη Λέσβο - Εγκλώβισαν και έκλεισαν σε κοντέινερ Λιμενικούς!

Μαζική εξέγερση μεταναστών στη Λέσβο - Εγκλώβισαν και έκλεισαν σε κοντέινερ Λιμενικούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εκτεταμένες αιματηρές συμπλοκές.
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου περίπου 500 μετανάστες εξεγέρθηκαν και έφυγαν από τον καταυλισμό του δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εκτεταμένες αιματηρές συμπλοκές.
Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν περίπου 10 άτομα οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για να τους παρασχεθούν πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και μία εγκυμονούσα γυναίκα.
Άνδρες του Λιμενικού Σώματος που έσπευσαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα ήρθαν αντιμέτωποι με τους εξεγερμένους μετανάστες οι οποίοι τους περικύκλωσαν και τους εγκλώβισαν εντός του κοντέινερ.
Στη συνέχεια εκατοντάδες μετανάστες έφυγαν από τον καταυλισμό φωνάζοντας συνθήματα με προορισμό το λιμάνι όπου και διαμαρτύρονται με πλακάτ.
Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκεται και δύναμη του Λιμενικού Σώματος για κάθε ενδεχόμενο.
Πηγή: lesvosnews.gr
newsbomb.

Η αρχαιότερη, άθικτη και πλήρης πανοπλία του πλανήτη είναι Ελληνική! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα πραγματικό μνημείο της Ελληνικής και ταυτόχρονα της Παγκόσμιας Ιστορίας!Ένα πραγματικό μνημείο της Ελληνικής και ταυτόχρονα της Παγκόσμιας Ιστορίας!
 Γράφει ο Δημήτρης Κατσίκης - Hellenic Armors 
Το «θωρηκτό» της Μυκηναϊκής εποχής. Η αρχαιότερη άθικτη και η πιο πλήρης πανοπλία του πλανήτη είναι Ελληνική! Ανασκάφτηκε στο χωριό «Δένδρα» της Αργολίδας το 1960. Με τέτοιες πανοπλίες θα πρέπει να φανταστούμε τους Ήρωες των Ομηρικών Επών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...