Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… "Μετά το dress code που επέβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους αστυνομικούς, δηλαδή να φορούν πολιτικά και όχι την υπηρεσιακή τους στολή τώρα βγήκε νέο φιρμάνι. Τα χρώματα που επιτρέπεται να φορούν οι αστυνομικοί της Βουλής είτε είναι άνδρες είτε είναι γυναίκες είναι το μαύρο το μπλε και το γκρι είτε πρόκειται για σακάκια, είτε για παντελόνια…

Mόνο 3 χρώματα για αστυνομικούς στη βουλή– Ειδικοί κανόνες για τα τζιν

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δεν έχουν τέλος τα καψόνια που κάνει η πρόεδρος της Βουλής στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Κοινοβούλιο. 

Πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας: ”Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη!”

AN11712945CANBERRA-AUSTRALI

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.
Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.
 Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση:

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – 826 ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

lathroskoupa__article
Σε… κανονικά για την εποχή επίπεδα, κινήθηκαν οι χθεσινές… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας. 

Έτσι, χθες Τρίτη:
Διακόσιοι δύο (202) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου,
σαράντα (40) στη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΓΑΣ ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ”  Χίου,
σαράντα οκτώ (48) επί της νήσου “ΠΑΝΑΓΙΑ” Οινουσσών Χίου,
οχτώ (08) στην περιοχή “ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ” ν. Χίου,
σαράντα (40) στην περιοχή “ΚΑΤΣΑΓΑΝΙ” ν. Αγαθονησίου,
δεκαοκτώ (18) στην παραλία Πυθαγορείου Σάμου,
τριάντα εννέα (39) έξωθεν του Λιμεναρχείου Κω,
είκοσι δύο (22) στην περιοχή “ΒΙΚΙ” ν. Χίου,
πενήντα ένας (51) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
σαράντα οκτώ (48) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
τριάντα έξι (36) στη θαλάσσια περιοχή ν. Φαρμακονησίου,
είκοσι εννέα (29) επί της νήσου Φαρμακονησίου,
τριάντα έξι (36) στη θαλάσσια περιοχή »ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» ν. Λέσβου,
σαράντα ενός (41) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Φαρμακονησίου
σαράντα πέντε (45) στη θαλάσσια περιοχή »ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» ν. Λέσβου
δέκα εννέα (19) στη θαλάσσια περιοχή Μιστεγνών ν. Λέσβου
ενενήντα έξι (96) στην περιοχή »ΑΜΜΟΥΔΕΛΙ» Πλωμαρίου ν. Λέσβου και
οχτώ (08) στην επαρχιακή οδό »ΕΦΤΑΛΟΥΣ – ΜΗΘΥΜΝΑΣ» ν. Λέσβου.

Σύνολο: 826 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Ο καθένας αγαπάει με τον δικό του τρόπο

Ο καθένας έχει έναν μόνο τρόπο ν’ αγαπάει: τον δικό του.
Μπορώ να κάνω ένα σωρό 
πράγματα για να σου 
εκφράσω, να σου δείξω, να σου αποδείξω, να 
επιβεβαιώσω ή να 
υποστηρίξω ότι σ’ αγαπώ, 
όμως, μόνο ένα πράγμα
 μπορώ να κάνω με την
 αγάπη μου, κι αυτό είναι
 να Σ’ ΑΓΑΠΩ, να 
ασχολούμαι μαζί σου, να
 εκδηλώνω τα συναισθήματά μου όπως τα νιώθω. Και 
το πώς τα αισθάνομαι είναι ο δικός μου τρόπος να σ’ αγαπώ. Μπορείς να το δεχτείς ή μπορείς να το απορρίψεις, μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ή μπορείς να το αγνοήσεις παντελώς. Αυτός, όμως, είναι ο τρόπος μου να σ΄αγαπώ· δεν έχω άλλον.

Αγάπη και Ελευθερία: τα συστατικά για μια υγιή σχέση


Oταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, δεν θα πρέπει να μένουν μαζί όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι πάρα πολύ βλαβερό για εκείνους κι ακόμη περισσότερο είναι βλαβερό για την ίδια την αγάπη. Οι άνθρωποι σκοτώνουν και καταστρέφουν την αγάπη τους με το να μένουν μαζί τόσο πολύ, γιατί στο βάθος κάτι παραβιάζεται. Ο καθένας χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χώρο και οι εραστές αναμιγνύονται υπερβολικά, ο ένας στη ζωή του άλλου, χωρίς να το γνωρίζουν. 
Αγαπούν, έτσι θέλουν να προσκολλούνται και ν' αναμιγνύονται με το καθετί. Και να πώς καταστρέφεται κάθε αγάπη. Η αγάπη μπορεί να είναι υπερβολικά όμορφη, όταν δεν καταστρέφεται. Αν καταστρέφεται, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη κόλαση που υπάρχει. Αν ζεις για πάρα πολύ καιρό μόνος, βαριέσαι. Δεν υπάρχει διέγερση. Μονάχα εσύ και εσύ και εσύ. Είναι μονότονο, μία και μοναδική νότα. Θέλεις μια αλλαγή, λίγο καρύκευμα. Ο άλλος φέρνει την αλλαγή, φέρνει έναν άλλο κόσμο μέσα στο δικό σου κι αυτό είναι χρήσιμο. Έτσι, όταν αισθάνεσαι την ανάγκη του άλλου, αναζήτησέ τον. Και μόλις νιώσεις ότι η ανάγκη έχει εκπληρωθεί, επέστρεψε στο δικό σου κόσμο. 


Οι εραστές μπορούν να μάθουν αυτό το ρυθμό:

Ήταν αιμοδότης τον βράβευσαν,οταν όμως ανακάλυψαν οτι ήταν Χρυσαυγήτης του πήραν το βραβείο.


Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε πως η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο και αν διαβάσει κάποιος το παρακάτω περιστατικό θα διαπιστώσει ότι δεν είχε άδικο. Πρόκειται
αναμφισβήτητα για ένα συμβάν όπου αποδεικνύεται πέρα κάθε αμφιβολίας ότι στη χώρα βασιλεύει η παράνοια και κάθε λογής φοβίες. 
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριος Φαρμάκης, για τη βράβευση μεταξύ διαφόρων εθελοντών και συλλόγων, αιμοδοτών και της Χρυσής Αυγής.
Η βράβευση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Κατερίνης, από το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Νέα θεωρία για το μοιραίο αεροσκάφος της Malaysia και τους 239 επιβάτες ανατρέπει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα

aeroplano
Πάντα πίσω από ένα τόσο σοβαρό γεγονός κρύβεται μια θεωρία συνωμοσίας. Αλήθεια ή ψέμματα κανείς δεν ξέρει.

Εχουν ακουστεί πολλά για την τύχη των επιβατών της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014.
Μία ομάδα μαθηματικών μετά από ανάλυση σε μια σειρά προσομοιώσεων σε υπολογιστή κατέληξε σε μια νέα θεωρία που δικαιολογεί και την αδυναμία εύρεσης συντριμμιών.

Η Δύναμη της Εκδήλωσης: ¨Θα ήθελα;", "Θέλω;" ή "Έχω Θέληση"

Ο Κόσμος, η Γη, το Σύμπαν… είναι κομμάτια Θεού …
Είμαστε η Εκδήλωση της Θέλησης Του. Μία αυθόρμητη εκπόρευση μέσα από τον Πυρήνα της Αγάπης, της Σοφίας και της Δύναμης Του…
Έτσι λοιπόν, μια ματιά γύρω μας συχνά αρκεί για να μας υπενθυμίζει πως όταν η Δημιουργική Μας Δύναμη αναδύεται για να εκφράσει μια πηγαία και αυθόρμητη Ανάγκη της Ψυχής μας, η Δημιουργία εκδηλώνει την Θεϊκή Αλήθεια που Αυτή πρεσβεύει…
Υπό αυτήν την έννοια η Εκδήλωση δεν είναι προϊόν σκέψης.  Το Σώμα εκφράζει με Λόγο ή με Κίνηση, την Αίσθηση που ξεπηδά. Όταν η Έκφραση είναι αυθόρμητη – παρακάμπτει δηλαδή την λογοκρισία του Νου – η Εκδήλωση εκφράζει Αλήθεια γι’ αυτό έχει δύναμη, αμεσότητα και σαφήνεια.

Όταν ο Σατανισμός και η Μασονία προωθούνται με τον πιο εμφανή τρόπο απο τη μουσική βιομηχανία (Βίντεο)

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την καμπαλίστρια Madonna να μιμείται σε χορογραφία της τον δαίμονα Baphomet ο οποίος φιγουράρει από χολιγουντιανές ταινίες μέχρι και στις βαρύγδουπες τελετές των σατανιστών. 
Από το Από το 1856το όνομα Baphomet έχει συνδεθεί με την εικόνα "Σαββατικού Τράγου"
Ο όρος Baphomet  ήταν ο όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους Ναϊτες ιππότες  για να περιγράψει ένα είδωλο ή μια λατρευτική θεότητα για την οποία είχαν κατηγορηθεί και η οποία αργότερα ενσωματώθηκε σε διαφορετικές αποκρυφιστικές και μυστικιστικές παραδόσεις. Ο όρος Baphomet είναι μία περιγραφή του  παγανιστικού ειδώλου που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία της ιεράς εξέτασης των Ναϊτων ιπποτών στις αρχές του 14 αιώνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...