Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ο απόλυτος ευτελισμός και εξευτελισμός των Δημοκρατικών Θεσμών και του Πολιτεύματος.....Είναι χειρότεροι απο κάθε μορφής φασισμό που πέρασε απο τη πατρίδα μας.

tsakalotos

“Βόμβα” Τσακαλώτου: Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση


Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να προκηρύξει δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία δεν θα περνούσε από τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, προχώρησε ο Ευ. Τσακαλώτος δύο μέρες πριν τις κάλπες ενώ δήλωσε με ειλικρίνεια ότι η κυβέρνηση απέτυχε στις διαπραγματεύσεις.

Φραγκούλης Φράγκος: «Επιβάλλεται ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!»

"Ουδείς δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να προβεί στη διάλυση της Ελλάδας" είπε ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος: «Επιβάλλεται ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!»
Σε δήλωση-παρέμβαση υπέρ του ΝΑΙ προέβη ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Υπερβείτε τον Φόβο σας για το ΆγνωστοΜέσα σε κάθε στιγμή, υπάρχει ένα κομβικό σημείο ανάμεσα στο άγνωστο και το γνωστόΣε εκείνο το κομβικό σημείο, το άγνωστο μεταμορφώνεται στο γνωστά.   
Τι είναι το γνωστό; Το γνωστό περιλαμβάνει όλα όσα έχουν ήδη λάβει χώρα. Από τη στιγμή που λέτε «γνωστό», ανήκει πλέον στο παρελθόν. Έχει παρέλθει. Το γνωστό είναι μια ανάμνηση.
Και τι είναι άγνωστο; Το άγνωστο είναι το πεδίο όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν μέσα σε κάθε στιγμή του παρόντος. Το άγνωστο είναι το απεριόριστο, το ελεύθερο. 
Εσείς βρίσκεστε μέσα στο άγνωστο την παρούσα στιγμή και τα πάντα από την παρούσα στιγμή και στο εξής ανήκουν στο άγνωστο. Για την ακρίβεια, ζείτε, αναπνέετε και λειτουργείτε στο άγνωστο συνεχώς, προσποιούμενοι ότι αυτά συμβαίνουν στο γνωστό. Και μένοντας προσκολλημένοι σε ένα ψέμα, σε μια ψευδαίσθηση, χάνετε την επαφή σας με ότι είναι αληθινό και αρχίζετε να φοβάστε το παροδικό και το μη πραγματικό, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...