Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Ο Αυτοεξευτελισμός σε όλη του την ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Υποχώρησε, ψηφίζει μνημόνιο και στηρίζει την κυβέρνηση ο Καμμένος – Ομόφωνη η απόφαση που πάρθηκε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

kammenos
«Αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πανος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος.
«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις» είπε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και συνέχισε κάνοντας λόγο για «πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης».
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε στις Βρυξέλλες να υπογράψει ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε συζητηθεί» τόνισε ο κ. Κάμμενος και αναφέρθηκε σε επιθυμία κάποιων να «πέσει η κυβέρνηση».
«Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσθέτοντας: «Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει».
Οπως ανακοίνωσε ο Τέρενς Κουίκ σε συνεννόηση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα αναλάβει τον τομέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα υπουργεία. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε σχετικά.

Αντιγράφω επ' ακριβώς τα λόγια σου.
"Αν έρθει μνημόνιο θα φύγω από την Κυβέρνηση και θα παραιτηθώ από την πολιτική"
Εντάξει ΠΑΝΟ προς το παρόν κάτσε κι εσύ στα 4, αγκάλιασε με πάθος την καρέκλα του Υπουργού μη τυχόν και σου φύγει και υπόγραψε το 3ο μνημόνιο το οποίο 5 χρόνια τώρα αντιμάχεσαι. Με την πράξη σου αυτή νομιμοποιείς τους ΣαμαροΒενιζέλους. Σκέτη αποτυχία.

Θέλετε να μάθετε τι μας ετοιμάζουν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Eurogroup;

του Δημήτρη Καζάκη

Το πλαίσιο των συζητήσεων με την ελληνική πλευρά καθορίστηκε από έγγραφο του Σόιμπλε, το οποίο κατατέθηκε στις 10 Ιουλίου. Μία μέρα μετά την κατάθεση της λεγόμενης ελληνικής πρότασης. Η πρόταση του Σόιμπλε κατατέθηκε ενόσω στην ελληνική Βουλή συντελούνταν το πρωτοφανές πραξικόπημα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Τι προβλέπει η συγκεκριμένη αντιπρόταση Σόιμπλε;

"Οι προτάσεις αυτές δεν έχουν μια σειρά από υψίστης σημαντικούς τομείς μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της χώρας, για την προώθηση της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Μεταξύ αυτών, η μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, τη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, οι ιδιωτικοποιήσεις, τραπεζικός τομέας, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δεν επαρκούν.
  
Αυτός είναι ο λόγος που οι προτάσεις αυτές δεν μπορούν να χτίσουν τη βάση για μια εντελώς νέο, τριετές πρόγραμμα του ΕΜΣ, όπως ζήτησε η Ελλάδα. Χρειαζόμαστε μια καλύτερη, μια ...
βιώσιμη λύση, διατηρώντας την ανάμιξη του ΔΝΤ. Υπάρχουν δύο δρόμοι τώρα:

1. Οι ελληνικές αρχές να βελτιώσουν τις προτάσεις τους γρήγορα και σημαντικά, με την πλήρη υποστήριξη του Κοινοβουλίου τους. Οι βελτιώσεις πρέπει να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους εκ των προτέρων και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος - ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στις αγορές μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...