Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

«Ποιος μ@λ@κ@ς δεν το έκλεισε..»Το τηλεφώνημα και το αγριεμένο βλέμμα Τσίπρα… on air! (ΒΙΝΤΕΟ)

tsiprastilΜια από τις αρκετές ξεχωριστές στιγμές στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ, ήταν και το τηλεφώνημα που παρενόχλησε χωρίς όμως να διακόψει τον πρωθυπουργό που εκείνη την ώρα ανέλυε την κατάσταση και τις ανάγκες των τραπεζών, έπειτα από τα capital controls.
Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα, ρίχνει ένα αγριεμένο βλέμμα σε κάποιον, πιθανότατα σε αυτόν που θα έπρεπε είτε να το έχει κατεβάσει πριν ξεκινήσει η συνέντευξη ή να το κλείσει λίγο πιο γρήγορα.

Θυμάστε που βρίζατε τον Σαμαρά κύριε Τσίπρα;

Όταν ένας πρωθυπουργός ξεκινά τη συνέντευξη λέγοντας «απόψε θα πούμε μόνο αλήθειες», παραδεχόμενος ότι το προηγούμενο διάστημα έλεγε και ψέματα, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αλέξη Τσίπρα. Θέλοντας να βαφτίσει το κρέας... λαβράκι και να μας πείσει ότι η συμφωνία είναι καλή κι ευτυχώς που έγινε το δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός μόνο που δεν μας είπε ότι η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος.

KHΡΥΓΜΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! ΑΦΩΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ “ΣΑΤΑΝΑ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

1436904625883845

O Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για μία δύσκολη συμφωνία, αλλά ξέφυγε η Ελλάδα από το Grexit και σημείωσε πως απέναντι στους ευρωπαίους ηγέτες υπήρχαν δύο εναλλακτικές, η συμφωνία ή η άτακτη χρεοκοπία.
Έκανε λόγο για μία συμφωνία που μπορεί να έχει δύσκολα μέτρα, αλλά καλύπτει όλες τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για τρία χρόνια με 82 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπεται και αναδιάρθρωση του χρέους από το 2022 και ένα πακέτο 35 δισεκατομμυρίων ευρώ για επενδύσεις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Τσίπρας: Στη φουρτούνα ένας καπετάνιος δεν εγκαταλείπει το τιμόνι
 Τσίπρας για τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο: Έχουμε πολύ καλές και στενές σχέσεις και έχει σταθεί δίπλα – Θα σκεφτεί λογικά και θα πάρει όποιες αποφάσεις πρέπει να πάρει – Μέχρι να υπογραφεί η συμφωνία δεν μπορούμε να αλλάξουμε το status quo που ισχύει σήμερα
Δεν πιστεύω σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...