Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Με τα μνημόνια δεν έχουν νόημα οι εκλογέςΧλευάζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό τα γερμανικά ΜΜΕ: «Tι θα κάνει τελικά ο Α.Τσίπρας, τον χώρισε η γυναίκα του, που κοιμάται τα βράδια;»

Χλευάζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό τα γερμανικά ΜΜΕ: «Tι θα κάνει τελικά ο Α.Τσίπρας, τον χώρισε η γυναίκα του, που κοιμάται τα βράδια;»
Ήταν τότε που σύμφωνα με έγκριτη Βρετανική εφημερίδα: «Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκάλυψε ότι η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει ότι θα τον εγκαταλείψει εάν υποχωρήσει στους δανειστές προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία».

Σήμερα οι επικοινωνιολόγοι του Αλέξη θέλουν να ξεχάσουν ακόμα και να θάψουν  τις συγκεκριμένες δηλώσεις...
Από σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός μας, έχει γίνει ο περίγελος της γερμανικής τηλεόρασης! Στο πρωινό του RTL ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ οι παρουσιαστές αναρωτιόντουσαν
«τι θα κάνει τελικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, τον χώρισε η γυναικά του, που κοιμάται τα βράδια;»

Νεαρή γυναίκα βιντεοσκοπεί την έκτρωσή της και εξοργίζει (βίντεο)

Νεαρή γυναίκα βιντεοσκοπεί την έκτρωσή της και εξοργίζει (βίντεο)


Η 25χρονη Emily Letts, πρώην ηθοποιός και σύμβουλος αμβλώσεων (!) αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τη δική της έκτρωση για να δείξει -όπως αναφέρει-στο κόσμο, ότι η διαδικασία δεν είναι τίποτα το…τρομακτικό!
Σε ένα άρθρο της στο Cosmopolitan, εξηγεί ότι ήθελε απλά να δείξει πως η έκτρωση δεν είναι κάτι τόσο επίφοβο όπως πιστεύεται και πως υπάρχει και η θετική όψη της…άμβλωσης…
Υπάρχει όμως θετική πλευρά στην άμβλωση;
Πολλά χρόνια τώρα εργάζομαι ως σύμβουλος σε θύματα βιασμών. Έχω κρατήσει τα χέρια των γυναικών-θυμάτων βιασμού την ώρα που περνούσαν τη διαδικασία της έκτρωσης. Κι ενώ δεν είναι κάτι που εγώ προσωπικά θα επέλεγα, έκανα τα πάντα για να τις δείξω την αγάπη και την υποστήριξή μου όσο αντίθετη και αν ήμουν σε αυτό που έκαναν. Γιατί όσο και αν διαφωνούσα, ήταν αδιαμφισβήτητα, η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
Σε αντίθεση με την Emily Letts -η οποία υποστηρίζει πως από τη πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος, ήξερε πως ήθελε να κάνει έκτρωση- οι γυναίκες που έχω γνωρίσει λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είναι στη πλειοψηφία τους πολύ συναισθηματικές και προβληματισμένες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πρώτη φορά στη καριέρα μου, συναντώ γυναίκα που αντιμετωπίζει την έκτρωση όπως η Emily. Και ως μητέρα που είμαι έχω ένα λόγο παραπάνω, να θεωρώ τη στάση της, του τύπου «Ναι γειά σας, μια έκτρωση θα ήθελα» τουλάχιστον εξοργιστική και ασεβής απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες.
Όσοι εμπλέκονται σε αμφιλεγόμενες συζητήσεις περί εκτρώσεων, από όποια πλευρά και αν βρίσκονται,  έχουν κάτι κοινό: Τον φόβο τους ότι η έκτρωση θα χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες ως μέσο αντισύλληψης και δυστυχώς η Emily με την ιστορία της και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, δικαιώνει αυτό το φόβο.
Δεν είναι η απόφασή της να κάνει έκτρωση που προκαλεί αλλά η απόφασή της, να τη βιντεοσκοπήσει και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο. Το παρακάτω βίντεο είναι σύντομο και δεν δείχνει λεπτομέρειες αλλά οφείλω να ομολογήσω πως όσο το παρακολουθούσα ένιωθα απίστευτα άβολα.  Σε αντίθεση με τη πρωταγωνίστριά του.

Γιατί η εκκλησία δεν βοηθάει με την αμύθητη περιουσία της;
Το ξέρετε ότι η εκκλησία της Ελλάδος έχει στα χέρια της περίπου το 40% του ελληνικού χρέους; Το ξέρετε ότι η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνά τα 5 τρις ευρώ δηλαδή δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος;
—————————-
Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η εκκλησιαστική περιουσία που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας. Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος, τι θα λέγατε; Όχι, η εκτίμηση δεν είναι υπερβολική και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς, δεν ξεσηκώνει τον κόσμο να απαιτήσει αυτά που η εκκλησία εδώ και αιώνες του έχει κλέψει!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...