Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Εθνικό σκάνδαλο: Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης!

Ολα τα δικαιώματα από την εξόρυξη των υδρογοναθράκων για μία περίοδο 30 ετών από την ημέρα έναρξης της εξόρυξης και μετά θα περιληφθούν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και θα αποτελέσουν «πόρους αποπληρωμής των δανειστών»!

Σάλος με τις φωτογραφίες της Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα ψώνιζε στην πανάκριβη μπουτίκ LUISA

 Σάλος με τις φωτογραφίες της Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα ψώνιζε στην πανάκριβη μπουτίκ LUISA  Την ακριβότερη ίσως μπουτίκ του Κολωνακίου, Luisa επέλεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη για να κάνει τα ψώνια της, την ώρα που οι συνάδελφοί της έδιναν μάχη στη Βουλή για τη συμφωνία.   Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ψηφίσει «ναι» και βγήκε στο Κολωνάκι για ψώνια.   Η κ. Τζάκρη αγόρασε σύμφωνα με το iefimerida.gr δύο φούστες και αξεσουάρ για τον λαιμό και τα χέρια ενώ το site αναφέρει πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε να της στείλουν τα ψώνια στο σπίτι, σήμερα. 

Πώς δημιουργήθηκε το χρέος

Πώς δημιουργήθηκε το χρέοςΗ «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ λ κ ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY
SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 22/7 ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΠΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ! Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΕΙΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ

tsipras-xalia1

Το σοκ που προκάλεσε στον κυβερνητικό συνασπισμό η απώλεια 39 βουλευτών και το γεγονός οι αμφισβητούνται ευθέως οι επιλογές Τσίπρα από 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απομείνει με 110 βουλευτές καθώς 39 βουλευτές ουσιαστικά καταψήφισαν το μνημόνιο μέσω του ΟΧΙ ή του παρών.
Ο Τσίπρας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας ότι η ομάδα των αμφισβητιών έχει ξεκάθαρη θέση…προκαλώντας ρήγμα στο κόμμα και φοβούμενος βαριές απώλειες έως και 50 βουλευτών στην ψηφοφορία για το Ταμείο των 50 δισεκ. και την οδηγία για το resolution BRRD, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα «συνεχίζω έως την συμφωνία».
Προφανώς η φράση αυτή συνεχίζω έως την συμφωνία εννοώντας την τελική συμφωνία του Σεπτεμβρίου σημαίνει ότι μετά θα παραιτηθεί.
Με την ανεπίσημη αυτή δήλωση, προήλθε από non paper του Μαξίμου, ο Τσίπρας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην εσωκομματική του αντιπολίτευση να μην τον αμφισβητήσουν στα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση γιατί μετά την τελική συμφωνία θα δρομολογήσει εξελίξεις.
Τι σημαίνει όμως δρομολογήσει εξελίξεις;

AYTH είναι η προφητεία για την Ελλάδα που ήδη επαληθεύεται!

profiteia

Η προφητεία για την Ελλάδα που ήδη επαληθεύεται: Τι θα γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου του 2015;
Η ιστορία που ακολουθεί είναι φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Οποιαδήποτε ομοιότις, με οικεία πρόσωπα ή καταστάσεις όποια συνωνυμία είναι καθαρή σύμπτωση, διότι αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Mέρες τώρα πέφτω πάνω σε προφητείες. Του Γέροντα Παίσιου, του Νοστράδαμου ακόμα και αστρολόγων που τα ήξεραν και τα είχαν προβλέψει όλα, που είχαν προειδοποιήσει…
 Δυσοίωνες προβλέψεις- Σενάρια καταστροφής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...