Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Qi gong - Eλευθερώνοντας τη ζωτική μας ενέργειαO Mάο Tσε Tούνγκ είχε κάνει μια πολύ σημαντική πρόβλεψη για την Kίνα. Eίχε πει ότι τα δύο μεγαλύτερα δώρα που έχει η χώρα του να προσφέρει στη Δύση είναι η κουζίνα της και το Qi Gong. Tο να προωθεί η κομουνιστική Kίνα την κουζίνα της είναι λογικό. Tο να προωθείται όμως από μία απόλυτα υλιστική ιδεολογία ένα θεραπευτικό σύστημα όπως το Qi Gong, που βασίζεται σε μια πολύ αφηρημένη έννοια όπως η ενέργεια, είναι εντυπωσιακό και εξάπτει την περιέργειά μας. H άφιξη του Qi Gong από την Kίνα στη Δύση ως ένα ενεργειακό σύστημα που εξασφαλίζει την υγεία και τη ζωτικότητα αποτελεί πραγματικά φαινόμενο, αν σκεφτεί κανείς πως ήταν αποκλεισμένο από τη δυτική συνείδηση για χρόνια, όχι μόνο λόγω των τεράστιων πολιτισμικών και γλωσσικών εμποδίων, αλλά και λόγω της μυστικότητας με την οποία κάλυπτε το κράτος της Kίνας αυτή τη θεραπευτική αξία 4.000 χρόνων, που την αποκάλυπτε μόνο σε όσους υπηκόους του θεωρούσε ικανούς και φωτισμένους να την κατέχουν!

Mια πραγματική «γυμναστική υγείας»

Παγκόσμιο σχέδιο ὑποδούλωσης. Πληρωμές μέ τό ἴδιο μας τό χέρι ἀντί γιά κάρτα!

Φλέβα καί μάτι: Πρόδρομοι τοῦ χαράγματος στό χέρι καί στό μέτωπο! (2 βίντεο) 

«ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι
εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα»
(Ἀποκ. 13, 17)
Ἀφιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ ὅσους κοιμοῦνται ὄρθιοι
(ἤ ἔχουν ἄλλους λόγους καί παραπλανοῦν τόν κόσμο…).
Ἐπίσης καί σέ ὅσους ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό
καί δέν βγάζουν ἄχνα περί κάρτας πολίτη
καί ὑποχρεωτικῶν τσιπαρισμένων πιστωτικῶν καρτῶν.
Ἐπίσης καί σέ ὅσους παραλείπουν ἀθεολογήτως
νά ἀναφερθοῦν:
στά ρηθέντα τῶν Ἁγίων, στό χάραγμα, τό 666, τόν Ἀντίχριστο,
τήν ἀπώλεια Χάριτος,
τήν ἀπώλεια τῆς σφραγίδας τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος,
μιλᾶνε γιά «πολιτικοοικονομικές ἐλευθερίες»
καί ὄχι γιά τήν μετάλλαξη τῆς θεόσδοτης φύσεως
τοῦ ἀνθρώπου
ἀπό ἔμψυχη εἰκόνα τοῦ Θεοῦ σέ ρομπότ δεδομένων
καί γιά τήν διαγραφή ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς,

μόνο τίς τελευταῖες ἡμέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως
Παραταῦτα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί) 
ἀκόμα ἀναρωτιοῦνται ἀφελῶς
«ἄν θά ἔχει τσιπάκι ἡ κάρτα-πολίτη» καί ἄν ἔχει τό 666 τό τσίπ
καί παραπλανοῦν τόν κόσμο…
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
καί συνεχίζουμε…
Mᾶς προετοιμάζουν γιά τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου
ἐπάνω στό σῶμα μας!
Το ψηφιακό νόμισμα οδηγεί στις συναλλαγές με την Κάρτα του Πολίτη, την οποία υμνεί ο πρώην ΥΠΟΙΚ. Στην συνέχεια ενδεχόμενα οδηγηθούμε σε πληρωμές με βιοτσίπ ή ακόμα καλύτερα με τα αγγεία που βρίσκονται στο χέρι μας!
Είναι το λεγόμενο «vein scanning – σάρωση φλέβας».
Το χέρι μας λοιπόν σκληρός δίσκος με όλα τα στοιχεία μας μέσα, τα οποία θα είναι αποθηκευμένα σε αρχεία τους κράτους αλλά και απόλυτα προσβάσιμα σε χάκερς. Ο Μεγάλος Αδελφός θα γνωρίζει τα πάντα για σένα. Η απόλυτη χούντα, ενώ στο Ευαγγέλιο διαβάζουμε για το χάραγμα υποταγής στο σκότος (χέρι, μέτωπο).
Υπερβολικό; Η τεχνολογία προχωράει και επιδιώκει την απόλυτη σκλαβιά για τους ανθρώπους! Το χρήμα είναι το μέσο!
Δείτε λοιπόν τα παρακάτω βίντεο:

Γιατί είσαι εδώ; Ποιος είσαι πραγματικά και τι ήρθες να κάνεις;


Σύνθημα της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας είναι το «βαριέμαι» και «η ζωή μου είναι φρικτά ανιαρή», το οποίο δυστυχώς ακούς από πολλά νέα παιδιά. Οι άνθρωποι των πόλεων έχουν «ελεύθερο χρόνο» να βαριούνται, να ρουτινιάζουν, να έχουν «χόμπι» και να ασχολούνται με τους άλλους. Φθείρονται και πεθαίνουν μέσα τους, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, ενώ εξωτερικά μοιάζουν λαμπεροί και ψεύτικοι με τη βοήθεια της συνεχώς αναπτυσσόμενης βιομηχανίας του φόβου, που όμως δεν καταφέρνει να κρύψει, κάτω από το λαμπρό περιτύλιγμα, την απουσία ουσιαστικού περιεχομένου

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ… ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Προσφυγή σε Εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με στρατηγικό στόχο να αποκτήσει η χώρα μια κυβέρνηση με ισχυρή και ομοιογενή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα προβλήματα και να προχωρήσουν με ταχύτητα οι αλλαγές σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής… Γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό να πείσει τους ξένους για τη γρήγορη διαγραφή του χρέους μαζί με την ελάφρυνση της δυσβάσταχτης φορολογίας και των μνημονίων.

Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει τις καθαρές λύσεις για να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το πολιτικό σκηνικό και να μη σέρνεται η κυβέρνηση σε συμμαχίες που προκαλούν αγκυλώσεις και διαρκή αποσταθεροποίηση.

ΞΕΝΑ ΜΜΕ: «ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» Το “plan B” της κυβέρνησης σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών! – Ηδη ελικόπτερα πετάνε πάνω από την Αττική…

Σε εφαρμογή έχει τεθεί το «ειδικό» σχέδιο των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για αντιμετώπιση απειλών κατά της εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας της χώρας όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του defencenet.gr.
Οι πληροφορίες τις οποίες έφερε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το defencenet.gr (διαβάστε σχετικά εδώ) στις 21 Ιουνίου τώρα επιβεβαιώνονται και από σειρά εφημερίδων του εξωτερικού, η ιταλική εφημερίδα La Repubblica έχει ως τίτλο «Οι μυστικοί φάκελοι του Ν.Βούτση» ενώ η εφημερίδα Times αναφέρει πως «προβλέπεται η περιπολία του Στρατού σε μεγάλες πόλεις σε περίπτωση που οι ταραχές εξαπλωθούν».
Όπως αναφέρουν οι Times πρόκειται για ένα σχέδιο αντιγραφή του αντίστοιχου σχεδίου του Δεκεμβρίου του 2008 όταν η Αστυνομία είχε φτάσει στο όριό της, και το επόμενο βήμα θα ήταν η ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...