Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Σήμερα όλοι θυμήθηκαν το παράλληλο νόμισμα .....ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

Σας θυμίζει κάτι;
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Η Ιδεα του Βαρουφακη ειναι copy απο τον Καρατζαφερη!!!Εκείνες οι γυναίκες που δεν τις έχεις, τις κατακτάς…

anapnoes.gr : photo 3751 850566 Εκείνες οι γυναίκες που δεν τις έχεις, τις κατακτάς...
Της Σοφίας Παπαηλιάδου.
Είναι κάτι γυναίκες ρε φίλε, σκέτα αερικά.
Δεν μπορείς να τις πιάσεις. Δεν μπορείς να τις αγγίξεις. Φοβάσαι μην τυχόν και σπάσεις τα φτερά τους.
Είναι αυτές οι γυναίκες που δεν προσπάθησαν ποτέ να γίνουν αντράκια. Δεν τον θέλουν τον τίτλο, δεν τον γουστάρουν.
Ξέρουν καλά τι θα πει γυναίκα. Ξέρουν καλά την ομορφιά, τον πόνο και την σιωπή που κρύβει η ουσία τους.
Δεν ψάχνουν να ευνουχίσουν, δεν θέλουν να γκρεμίσουν.

Σπαλιάρας: «Μην προκαλείτε μην πηδήξω και καμιά τρύπα του όζοντος και τρέχετε!»

Spaliaras_pool_s
Kόκκινος Συναγερμός στη NASA από τη νέα δήλωση Σπαλιάρα!
Την τρύπα του όζοντος βάζει πλέον στους σεξουαλικούς του στόχους ο Γιάννης Σπαλιάρας απειλώντας ευθέως την ανθρωπότητα με κολοσσιαία οικολογική καταστροφή στην περίπτωση που συνεχιστούν τα ειρωνικά σχόλια σε βάρος του στο διαδίκτυο.
H σημερινή προκλητική δήλωση του διάσημου μοντέλου έχει σπείρει κυριολεκτικά τον τρόμο στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος η οποία στο άκουσμα της δήλωσης έσπευσε αμέσως να ζητήσει τη συνδρομή της NASA.
Ακολουθεί η σημερινή απειλή σοκ του διάσημου Έλληνα ηθοποιού, όπως αναρτήθηκε στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο facebook:

Τόσο η "ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ " στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκετε πλέον.Φασίστες από επιλογή είστε.Όταν ένας δημοκρατικός λαός σε κάνει Πρωθυπουργό στα σαράντα σου χρόνια και μάλιστα παραβλέποντας την πολιτική σου αναπηρία, έχει απαιτήσεις από εσένα. 
Αν τον προδώσεις, χάθηκες. Δεν θα σου συγχωρέσει τίποτε. 

Πόσο μάλλον όταν τον έχεις προδώσει τόσο πολύ και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεχίζεις να κάθεσαι στην "καρέκλα" σου, παρ' όλο που απέτυχες σε όλους αυτούς τους στόχους για τους οποίους σε εμπιστεύτηκε ο λαός.

Ποιος είσαι;


Αν κάποτε θες να μάθεις πραγματικά «ποιος είσαι», μην γυρίσεις να κοιτάξεις τι ήσουν στο παρελθόν, ούτε να καταδεχτείς να ρωτήσεις τι θα γίνεις στο μέλλον. Δεν σε αφόρα πλέον πόσο σημαντικός ή ασήμαντος, φτωχός ή ζητιάνος, βασιλιάς ή πολεμιστής «ήσουν», διότι πέρασες από όσα ¨σχολεία¨ εσύ επέλεξες να περάσεις για τους δικούς σου μοναδικούς λόγους.Μην συγκρίνεσαι με κανέναν, δεν μοιάζεις με κανέναν, είσαι μοναδικός στο δικό σου μοναδικό μονοπάτι. Κάθε ζωή και μια αποστολή, κάθε αποστολή και ένα κομμάτι στο πάζλ, που όταν το συμπληρώσεις πλήρως τότε είσαι ο μεγάλος νικητής επί της ύλης. Αποστολή σου δεν είναι να σώσεις τον κόσμο, ούτε να γίνεις ο μοναδικός εκλεκτός στα μάτια των άλλων, όχι όχι…..δεν έχεις τόσο μικρή αποστολή άνθρωπε μου, έχεις ακόμη μεγαλύτερη και δυσκολότερη, αποστολή σου είναι να σώσεις τον εαυτό σου.
«Όποιος θέλει να αλλάξει τον κόσμο, ας αλλάξει πρώτα τον εαυτό του».
Σωκράτης

Ο Χαϊκάλης είναι ο Υπουργός με την offshore;
Διαρροές από τους 26 βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο υπουργός που δημιούργησε offshore εταιρεία στην Κύπρο, επιμένουν ότι είναι ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης.
Μάλιστα, ένας εξ αυτών πριν υπογράψει την ερώτηση απαίτησε από τον συνάδελφο του, Λευτέρη Αυγενάκη να του δώσει όλα τα έγγραφα- στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Ο βουλευτής αυτός επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους ότι πρόκειται πράγματι για τον κ. Χαϊκάλη.
Οι 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν ότι ο υφυπουργός ίδρυσε την offshore εταιρεία στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2014.
Από την πλευρά Χαϊκάλη διαρρέεται ότι ο υφυπουργός δεν έχει καμία σχέση και υπενθυμίζουν ότι είχε και έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα οπότε δεν είχε χρήματα για να βγάλει έξω. Επίσης, υπενθυμίζουν ότι ήταν ο βουλευτής ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά τη δωροδοκία για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Νόαμ Τσόμσκι: Ποιες είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό!


Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αναλύει ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι.

Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν. Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.


1. Η τεχνική της διασκέδασης
Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών…

Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.

Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Απόσπασμα από το Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους.

2 . Η τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...