Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Άκουγαν για εβδομάδες «κλάματα» να βγαίνουν από ΑΥΤΟ το πηγάδι. Αυτό που ήταν μέσα μου ράγισε την καρδιά!

Τα σκυλιά είναι μερικά από τα πιο αξιαγάπητα ζώα στον πλανήτη. Οι άνθρωποι θεωρούν τα σκυλιά ως τους καλύτερους τους φίλους και τα φροντίζουν και τα προσέχουν ιδιαίτερα. Αυτά τα ζωάκια φέρνουν την ευτυχία και την αγάπη στην ζωή μας. Αυτό το video αυτού του σκύλου έγινε viral καθώς όλοι συγκλονίστηκαν με το πως επιβίωσε μόνο του σε ένα βαθύ πηγάδι και το πόσοι άνθρωποι έδωσαν ένα χέρι βοηθείας σε αυτό το σκυλί. Είναι απίστευτο το πόσοι διαφορετικοί άνθρωποι συμπεριφέρονται στα σκυλιά σαν ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν για πάντα. Σε ένα χωράφι στην Βοσνία, ήταν ένα τυφλό σκυλί που περιφέρονταν στην περιοχή. Καταλάθος έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι. Τα παιδιά στην γειτονιά παρατήρησαν ότι ένα σκυλί ήταν μέσα στο βαθύ πηγάδι καθώς άκουσαν τα γαυγίσματα του, σαν να ζητούσε για βοήθεια. Ανησυχούσαν τόσο πολύ για το σκυλάκι που του έδιναν φαγητό για να επιβιώσει. Τα παιδιά έριχναν μέσα στην τρύπα φαγητό για έναν ολόκληρο μήνα έτσι ώστε να μπορέσει να φάει αρκετά για να μην πεθάνει.  Αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί να βγει από την τρύπα μόνο του, τα παιδιά αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια. Είπαν λοιπόν για το περιστατικό στην κοινότητα τους.
Ο Fahrudin Caki Bravo και ο Ratko Koblar άκουσαν γι’αυτά τα νέα και αμέσως προσφέρθηκαν για να του σώσουν την ζωή. Αποφάσισαν λοιπόν να σπεύσουν αμέσως στην περιοχή για βοηθήσουν το σκυλάκι να βγει έξω από το βαθύ πηγάδι.  Το πηγάδι ήταν τόσο βαθύ και η τρύπα του τόσο στενή, και χρειάστηκε προσεκτική προσπάθεια για να μπορέσουν να βγάλουν έξω το σκυλάκι σώο και αβλαβή. Όλοι έμειναν τόσο ενθουσιασμένοι με την προσπάθεια τους και χάρηκαν πολύ που σώθηκε το σκυλάκι μετά από όλα αυτά που πέρασε. Τώρα, αυτό το γλυκό σκυλάκι θα περνάει τις μέρες του έξω από αυτή την σκοτεινή και κρύα τρύπα με ανθρώπους που θα το φροντίζουν και θα το αγαπούν. Τώρα πλέον είναι μακριά από κάθε κίνδυνο και νοιώθει ευτυχισμένο. Το ταμείο Harmony υποστήριξε όλη την διάσωση, έχοντας ως σκοπό να υποστηρίξουν και να σώσουν όλα τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια και συνδρομή. Εαν είστε και εσείς ένας από αυτούς που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τα βοηθήσουν, μπορείτε να δωρήσετε και εσείς χρήματα στο ταμείο «The Harmony» 
Τι έχετε να πείτε γι’αυτήν την ιστορία? Δεν σας εμπνέει να βοηθήσετε και να φροντίσετε και εσείς τα ζώα του κόσμου? Μοιραστείτε το video και πείτε μας τις σκέψεις σας.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...