Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί δεν έμαθες τίποτα για αυτό;

l2cs8Ub


Αυτή η «μεταφορά επίπλων» έπρεπε να πάει στα στρατόπεδα προσφύγων στην ΕΛΛΆΔΑ για να κάνει τη ζωή τους πιο υποφερτή . 52 τόνοι όπλων και πυρομαχικών σε μεγάλα 40ρια κοντεινερ θα εφταναν στους μετανάστες στην Ευρώπη αντι να είναι τα έπιπλα, αλλά, ανακαλύφθηκε από την ασφάλεια στα ελληνικά σύνορα μεσα σε 14 κοντεινερ!
Αν αυτό δεν σας πείσει ότι η μετανάστευση δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ένοπλη εισβολή τότε τίποτα δεν θα σας πεισει !
Αναρωτιούνται ακόμα γιατί όλοι αυτοί οι νέοι (σε ηλικία στράτευσης) άνδρες χωρίς παιδιά ή γυναίκες ταξιδεύουν όλα εκείνα τα μίλια και εμφανιζονται ως πρόσφυγες;
Έρχονται ……. Όπως εχουν δηλωσει και οι ιδιοι.
l2cs8Ub
Ερχονται με ενα οπλο στα χερια μεσα σε ενα σουπερ μαρκετ ,μεσα σε ένα σχολείο ή ένα κυβερνητικο κτίριο διπλα σου.
Πού πήγαν αυτά τα όπλα; απο που προέρχονται ; Ποιος τα έστειλε ; Ποίος συντονίζει αυτή την εισβολή; Αυτή την αποστολή την σταματησαν . Πόσες αποστολές εχουν περασει μέσα και εμείς δεν γνωρίζουμε;
l2cs8Ub


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...