Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! Εστιατόριο για ΛΑΘΡΟ!!! Το ναυτικό οχυρό στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!! Υπεύθυνος σίτισης ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ...Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει ενεργά στο δράμα των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας ετοιμάζοντας καθημερινά μερίδες φαγητού για τα συσσίτια που βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων προσπαθώντας να βοηθήσει ενεργά όσο μπορεί τους ανθρώπους αυτούς.


Ως υπεύθυνος Αξιωματικός σίτισης για τους πρόσφυγες στο Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού συμμετέχει και ένας συμπατριώτης μας από τα Νέα Στύρα,ο Πλωτάρχης ΠΝ,Δημήτριος Ρούπας,ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha είπε τα εξής: "Ολοι μαζί βοηθάμε νυχθημερόν νιώθοντας πως προσφέρουμε αγάπη,στοργή και κοινωνικό έργο".

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε συμπατριώτες μας τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν οι πρόσφυγες αλλά και η πατρίδα μας να ενεργοποιούνται συμμετέχοντας έτσι ώστε ο ανθρώπινος πόνος να γίνεται όσο το δυνατό περισσότερο "διαχειρίσιμος".neastyranews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...