Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Γίνετε μαγνήτης αφθονίας και πληρότητας! Αποφασίστε να σκορπάτε αφθονία σε κάθε σας βήμα!Aφθονία σημαίνει έλλειψη φθόνου
Χρειάζεται να απαλλαγείτε από το τελευταίο υπόλειμμα της ιδέας ότι υπάρχει μια θεότητα της οποίας η θέληση είναι να παραμείνετε φτωχοί ή όταν παραμένετε φτωχοί, εκπληρώνετε κάποιον ανώτερο σκοπό.

Υπάρχει στο σύμπαν ένα ευφυές υλικό που είναι τα πάντα και είναι μέσα σε κάθε τι, και το οποίο ζει σε όλα γύρω μας και μέσα μας, είναι ένα υλικό με συνειδητή ύπαρξη. Αναγκαστικά λοιπόν έχει την φύση και την εγγενή επιθυμία κάθε ζωντανής ευφυΐας για επέκταση της ζωής.

Κάθε λοιπόν ζωντανή ύπαρξη πρέπει συνεχώς να ψάχνει για την επέκταση της ζωής. Άρα αυτόματα αποδεικνύεται από αυτό ότι είναι επιθυμία του Θεού να έχουμε αφθονία και να περνάμε καλά. Που σημαίνει ότι μας έχουν μάθει λάθος τα πράγματα μάλλον για να μας ελέγχουν και να μας κρατάνε στο σκοτάδι.

Ένας βασικός παράγοντας για την αφθονία στην ζωή σας είναι να σταματήσετε να φθονείτε τα κεκτημένα των άλλων. Γιατί αφθονία σημαίνει έλλειψη φθόνου. Ζείτε για να είσαστε δημιουργικοί κι όχι ανταγωνιστές.

Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να μπορέσετε να πάρετε αυτά που θέλετε αλλά με τέτοιο τρόπο, που όταν θα γίνει, κάθε πρόσωπο το οποίο επηρεάζεται θα έχει περισσότερα από όσα έχει τώρα.


Να θυμάστε ότι τα πλούτη σε ανταγωνιστικό επίπεδο δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά και μόνιμα. Είναι σήμερα δικά σας και αύριο κάποιου άλλου. Για αυτό ξεπεράστε εντελώς τον ανταγωνιστικό τρόπο σκέψης.

Δεν πρέπει να σκέφτεστε ούτε στιγμή ότι υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα. Την στιγμή που αρχίζετε και σκέφτεστε ότι τα λεφτά είναι περιορισμένα και ελέγχονται από άλλους και ότι θα πρέπει να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να αλλάξετε τους νόμους ώστε να σταματήσετε αυτή την διαδικασία, εκείνη την στιγμή μπαίνετε σε ένα ανταγωνιστικό τρόπο σκέψης και χάνετε την δυνατότητα που σας δημιουργείτε εκείνο το διάστημα.

Ποτέ μην κοιτάτε τους ορατούς πόρους. Πάντα να κοιτάτε τα απεριόριστα πλούτη του άμορφου υλικού και να ξέρετε ότι θα σας έρθουν όσο πιο γρήγορα μπορείτε να τα δεχτείτε και να τα χρησιμοποιήσετε

Να θυμάστε ότι το χρήμα είναι ένα σύμβολο της δημιουργικής μας ενέργειας. Η ικανότητα να κερδίζουμε και να σπαταλάμε χρήματα με ευκολία, βασίζεται στην ικανότητά μας να αφήνουμε την ροή της ενέργειας της ύλης να ρέει αβίαστα στην ζωή μας, καθώς και να είμαστε εμείς οι ίδιοι ένα κανάλι του σύμπαντος.


Jack Canfield & D.D. WatkinsΤον παρακάτω διαλογισμό μπορείτε να τον κάνετε και δυο φορές την ημέρα, τουλάχιστον για 21 μέρες, ώστε να κινηθούν γρήγορα και να αλλάξουν οι ενέργειες. 

Μέσα από την επανάληψη η ποιότητα της αφθονίας γίνεται κομμάτι του εαυτού μας.

Όποτε νιώθετε να «πέφτετε» κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε οραματιστείτε: 

έντονο χρυσό-κόκκινο φως να πέφτει πάνω σας, να σας λούζει και να ξεπλένει κάθε ασύμφωνη σκέψη ή συναίσθημα, ώστε να κρατήσετε την ενέργεια σας καθαρή. Αντίστοιχα οραματιστείτε ένα καταρράχτη από ασπρογάλαζο φως να σας πλημμυρίζει για να διατηρήσετε την ενέργεια της ευημερίας. Αν θέλετε μετά μπορείτε να προσθέσετε και ασημένιο φως, με τη πρόθεση να επιταχύνει την αφθονία σας.

Αρχίστε να παρατηρείτε τις σκέψεις σας. Αν δείτε ότι συγκεντρώνεστε σε αυτά που δεν θέλετε, και δυσανασχετείτε, βρείτε αμέσως κάποια άλλη σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, άσχετα με την εξωτερική κατάσταση.

Θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να νιώθετε άσχημα ή όμορφα. Η επιλογή είναι δική σας. 


Επιλέξτε σκέψεις που σας προκαλούν ικανοποίηση και χαρά. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας για να νιώσετε καλά! Ξεκινήστε την αλλαγή από τον εαυτό σας. Όλες οι ουσιαστικές αλλαγές πριν εκδηλωθούν στο περιβάλλον, ξεκινούν από μέσα σας!!!

Νιώστε πλούσιοι! Νιώστε γεμάτοι! Τα όμοια έλκονται! 

Είναι ο Νόμος της Έλξης, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας και όχι στη τρέχουσα πραγματικότητα. Γίνετε μαγνήτης αφθονίας και πληρότητας! Αποφασίστε να σκορπάτε αφθονία σε κάθε σας βήμα!


«Βασικά το σύμπαν θα ανταποκριθεί πλήρως στη δόνηση που χαρακτηρίζει οτιδήποτε επιθυμείτε με πάθος – αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στις επιθυμίες σας, να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να πιστεύετε ειλικρινά ότι θα συμβεί. Όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζεστε πολλαπλασιάζονται».
πηγηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...