Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Δεκάδες ισλαμικοί οικισμοί και τζαμιά σε όλη την χώρα - Κίνδυνος/θάνατος η κατάσταση εντός συνόρων

hotspot prisonplanetgr
Χιλιάδες «πρόσφυγες και μετανάστες», οπαδοί του Ισλάμ, βρίσκονται ανεξέλεγκτοι και χωρίς ταυτοποίηση στην χώρα, ενώ αναμένονται 500.000 έως 1.000.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Η κυβέρνηση, αντί να εκμεταλλευτεί την βούλησή τους να φύγουν προς την Ευρώπη, τους εντάσσει με γοργούς ρυθμούς στην χριστιανική ελλαδική κοινωνία, ετοιμάζοντας ήδη 15 νέους οικισμούς-γκέτο, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας. Ακολουθούν 130 σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα:

-Μαλακάσα -Χωρητικότητα 4.000 ατόμων
-Αφίδναι -Χωρητικότητα 3.000 ατόμων
-Άγιος Ανδρέας -Χωρητικότητα 500 ατόμων
-Ελαιώνας (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 700 ατόμων
Οι υπόλοιποι 11 θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές:
-Δράμα -Χωρητικότητας 800 ατόμων
-Θερμοπύλες (νέο "χωριό") -Χωρητικότητας 400 ατόμων
-Ήπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
-Θεσσαλία (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
-Λιτόχωρο (θα είναι έτοιμο μετά τις 15/3) -Χωρητικότητας 4.000 ατόμων
Πέραν τούτου θα κτιστούν έξι μεγάλα τζαμιά σε διάφορες πόλεις της χώρας και θα εισαχθούν οι ισλαμικές σπουδές στο πρόγραμμα των ελληνικών πανεπιστημίων.
Εν τω μεταξύ, στην Τουρκία περιμένουν αυτή την στιγμή περίπου 3.000.000 μουσουλμάνοι ακόμα ακόμα, ενώ στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου άλλοι 1.500.000.
Συνολικά, δηλαδή, 4.500.000 «πρόσφυγες και μετανάστες» περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα των κλειστών, προς την Ευρώπη, συνόρων.
Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο που δημιουργείται για την ασφάλεια όλων μας.
Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες μαζικές διαμαρτυρίες, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε εξέγερση, είτε αυθόρμητα είτε κατόπιν παραινέσεως από πράκτορες που κυκλοφορούν ανάμεσα στα εξαθλιωμένα πλήθη.
Με συνθήματα «Έχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση», «Όλοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες», εκατοντάδες Αφγανοί λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν την Κυριακή πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Νωρίτερα, πορεία είχαν πραγματοποιήσει οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά, με αίτημά τους να ανοίξουν τα σύνορα.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...