Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ενημερωθείτε! Αυτά κάνουν την νύχτα οι μετανάστες!

met
Τριτοκοσμική η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στίγμη στα κέντρα κράτησης των μεταναστών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Εκεί φιλοξενούνται περίπου 4.000 μετανάστες στις αναχωρήσεις (κτίριο Σενγκεν), στο γήπεδο του Χόκεϋ, και στο γήπεδο του Baseball.
Σύμφωνα με πληροφορίες την εμφάνιση της έχουν κάνει έκδηλη στα σημεία αυτά συμμορίες και διακινητές ναρκωτικών και αλκοόλ. Προσφέρουν τα εμπορεύματα τους στους πρόσφυγες με αντάλλαγμα αρκετά χρήματα ώστε να νιώσουν κάπως καλύτερα…
Το εμπόριο αλκοόλ επίσης λαμβάνει χώρα πουλώντας στους μετανάστες  2 ευρώ το σφηνάκι. Αργά την νύχτα μόλις αποχωρήσουν εθελοντές και υπεύθυνοι των ΜΚΟ, οι συμμορίες ξεπροβάλλουν προσφέροντας τσιγάρα και αλκοόλ σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Επίσης δεν λείπουν και οι εντάσεις στην εγκατάσταση του χόκεϋ με αρκετούς τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομεία. Τα επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε Μαροκινούς,  Αφγανούς και Ιρανούς,  ενώ οικογένειες παρακολουθούσαν άναυδες προσπαθώντας να προφυλάξουν τα παιδιά τους.   
Ιδιαίτερα οι Μαροκινοί, οι οποίοι είναι και οι πιο σκληροί, έχοντας "συνηθίσει" να συμπεριφέρονται με ιδιαίτερο τρόπο στις γυναίκες, παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες Σύρων και Αφγανών με συνέπεια οι άντρες να αντιδρούν και να δημιουργούνται επεισόδια.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...