Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Επώνυμη καταγγελία για κατάληψη σχολείου από μετανάστες!

pemptolikeio
Πριν από λίγα λεπτά έφθασε στα ειδησεογραφικά desk του voicenews.gr, κατ' αποκλειστικότητα, επίσημη καταγγελία (το VOICENEWS διαθέτει όλα τα στοιχεία των καταγγελλόντων), η οποία αναφέρει πως πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, το 5ο Λύκειο Αθηνών (Εδουάρδου Λω και Ασκληπιού) βρίσκεται υπό κατάληψη μεταναστών. 
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, παραβιάστηκε η πόρτα του σχολείου και στη συνέχεια υψώθηκε ένα τεράστιο πανό, το οποίο έγραφε "Κέντρο προσφύγων". Εν συνεχεία, εισέβαλλαν στο χώρο περίπου 200 μετανάστες, και παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, δεν ελήφθη καμία απάντηση.

Έχουν γίνει μηνύσεις καθώς επίσης οι κάτοικοι έχουν επικοινωνήσει με το δήμο και με τις αρμόδιες αρχές, δίχως να έχουν λάβει καμία απολύτως απάντηση. Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε επίσης ότι το σχολείο βρίσκεται απέναντι από εκκλησία και κάτω ακριβώς από τη γαλλική ακαδημία. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...