Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΩΣΤΗ!

Αναφορικά με τη φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες διακινείται σε μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνδέεται με τα τραγικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται το εξής:

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αλλά, αντιθέτως, έχει αναρτηθεί την 06-09-2012 σε ξένο ιστότοπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371/» Η επίμαχη φωτογραφία
Καταλάβατε τι διασυρμό επιφυλάσσουν παγκοσμίως στη χώρα μας; Λένε ότι "εκεί σκοτώνουν τους μετανάστες", "η Ελλάδα είναι η χώρα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "πνίγουν τους μετανάστες που ζητούν χέρι βοηθείας" και άλλα τέτοια. Το μένος και το μίσος τους για την Ελλάδα είναι τέτοιο ώστε διακινούν και φωτογραφίες πλαστές τις οποίες χρεώνουν σε μάς. Κι εδώ, τα κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ άλλο που δεν θέλουν να συνεχίσουν την σπέκουλα σε βάρος της Ελλάδος!

ΣΧΟΛΙΟ μπορεί όλο το θέμα να μην έγινε πότε καν τα φτιάχνουν σαν της φώτο της Χ.Α! με της φώτο τα δήθεν όπλα! βλέπε βίντεο Από το διαδίκτυο οι φωτογραφίες ντοκουμέντα της χ.α έβγαλαν τα παπαγαλάκια βίντεο,ρε τι θέατρα είναι αυτά? και το άλλο εδώ Μούφα η φωτό με τον λαθρομετανάστη που ...έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι! βλέπετε ακόμα τηλεόραση. MME εφημερίδες η γνωστές μεγάλες σελίδες αποβλάκωσης; ωραίο κράτος βγάλτε το ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ!!πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...