Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΔΗ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ . ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ;;
Ένας μουσουλμάνος που ζει στη Σουηδία καλεί στην εκπομπή του “Brother Rachid”, για να πει πως υποστηρίζει τον ISIS και ότι έχει θρησκευτικό καθήκον να διαδώσει το Ισλάμ. Ο Brother Rachid είναι ένας διάσημος Μαροκινός πρώην Μουσουλμάνος, που απαρνήθηκε την θρησκεία του και έγινε χριστιανός. Παρουσιάζει μια εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή τηλεφωνημάτων στο αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al Hayat, όπου συγκρίνει το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό και κάνει συζητήσεις με Ισλαμιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...