Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ … Τούρκοι χωροφύλακες θα κάνουν περιπολίες στα ελληνικά νησιά, κίνδυνος εθνικού ακρωτηριασμού!


Οι Αλβανοί μάς απειλούν με την βοήθεια Ιταλών καραμπινιέρων
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός υπέγραψε ..

…συμφωνία στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σμύρνη η οποία επιτρέπει σε Τούρκους χωροφύλακες να κάνουν περιπολίες και ελέγχους σε ελληνικά νησιά για πρόσφυγες…Tην ίδια ώρα η Αλβανία ζητάει από Ιταλούς καραμπινιέρους να προστατεύσουν τα σύνορά της ενώ η Βουλγαρία έχει ήδη αναπτύξει στρατό κατά μήκος της συνοριογραμμής.
Η αίσθηση ότι οδεύουμε προς εθνικό ακρωτηριασμό είναι διάχυτη.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, στρατός και συνοριοφυλακή της Βουλγαρίας πραγματοποίησαν από κοινού άσκηση στον Προμαχώνα, με την επωνυμία «Σύνορα 2016» και σενάριο που βασιζόταν στην αντιμετώπιση μαζικής εισβολής προσφύγων από την Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Αμυνας της χώρας, Νικολάι Νεντσέφ, αποκάλυψε πως «η Βουλγαρία ετοιμάζεται να κατασκευάσει φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αύξηση της μεταναστευτικής πίεσης», ενώ διεξάγονται ήδη πυκνές περιπολίες από αποσπάσματα του στρατού και της αστυνομίας στη μεθόριο και λαμβάνονται αυξημένα μέτρα.
139018πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...