Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω “πρόσφυγες” και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στη χώρα!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω “πρόσφυγες” και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στη χώρα!


Δείτε πρώτα φωτό και μετά το βίντεο

Μήνυμα απο αναγνώστη: Όλοι κάτω από 30 χρονών και από τον πόλεμο του Μαρόκο. Και μετά απορούμε γιατί μπαίνουν στην Ελλάδα οι τζιχαντιστές. 


Το έγγραφο είναι από κέντρο καταγραφής προσφύγων μάλλον απο την Β. Ελλαδα.

Και εμείς το διασταυρώνουμε με τις αποκαλύψεις για το λαθρομεταναστευτικό, που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Λυκούργος Μαρκούδης .


Δήλωση ΣΟΚ : "οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες" 

«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη...» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...