Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Για όσους διαθέτουν ελάχιστη σκέψη, αυτό, ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή.
 
Για τα ζώα που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά μνημονιακά κόμματα, ήταν δύσκολη σκέψη...
 
Όταν θα βλέπουν τις οικογένειές τους και τους ίδιους να βιάζονται, να δολοφονούνται, να λεηλατούνται, τότε θα είναι αργά για δάκρυα συγνώμης.
 
Καλλιόπη Σουφλή 
Το Μαξίμου και η Κυβέρνηση δεν ανησυχούν, αποδεικνύοντας την ανικανότητά τους να συσχετίσουν τα γεγονότα -Αυξάνονται πάντως τα μέτρα προστασίας στην Ελλάδα.

Ανάμνηση θα πρέπει να θεωρείται από τις επόμενες ώρες η συμφωνία της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό. 
 
 Το νέο χτύπημα των τρομοκρατών στις Βρυξέλλες, που σκότωσε και τραυμάτισε δεκάδες ανθρώπους, αναμένεται να βάλει σε νέα βάση τις αποφάσεις των χωρών της Ευρώπης, σχετικά με την αντιμετώπιση του προσφυγικού, που αναπόφευκτα πλέον αναμένεται να συνδεθεί με την τρομοκρατία.


Δεν είναι καθόλου απίθανο τον Μάιο, οπότε και έχει προγραμματιστεί νέα Σύνοδος να δούμε την οριστική κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν. 
 
 
Ήδη όμως η χώρα μας θα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο κύμα των προσφυγικών ροών με ότι αυτό συνεπάγεται. 
 
 
Και αν τώρα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα έχοντας την βοήθεια των υπόλοιπων της Ευρώπης, φανταστείτε τότε τι έχει να γίνει.


Η σημερινή Κυβέρνηση πάντως δεν βοηθάει την κατάσταση, αντίθετα την χειροτερεύει. 
 
 
 Το Μέγαρο Μαξίμου δεν ανησυχεί για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα, όπως λέει, δείχνοντας έτσι για μια ακόμη φορά ότι αδυνατεί να αξιολογήσει τις καταστάσεις. 
 
 
Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα μέτρα προστασίας αποφασίστηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και δεν πρόκειται για ενίσχυση μέτρων κινδύνου, αλλά καθαρά για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη. 
 
 
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες. 
 
 
Στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται, από το πρωί, συνεχείς συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων σε αεροδρόμια και μετρό. 
 
 
Επίσης, έχουν ληφθεί, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

 
Στο Μέγαρο Μαξίμου εκλήθησαν εκτάκτως ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας. 
 
 
Η κυβέρνηση παρακολουθεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία τις εξελίξεις και οι αρχές ασφαλείας κάνουν όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια στη χώρα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΕΚΑΜ και πυροτεχνουργοί στο Ελ. Βενιζέλος

«Μόνιμοι» στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» γίνονται ομάδα της ΕΚΑΜ και πυροτεχνουργοί, ώστε να «μηδενιστεί» ο χρόνος ανταπόκρισης των δυνάμεων ασφαλείας σε περίπτωση εντοπισμού ύποπτης αποσκευής ή άλλου αντικειμένου ή στην «σήμανση» ως υπόπτου κάποιου από τους χιλιάδες ανθρώπους που καθημερινώς μετακινούνται από και προς το αεροδρόμιο λόγω ταξιδιού ή εργάζονται σε αυτό. 

Πέρα από τα μέτρα στο Αεροδρόμιο, αυξάνονται για προληπτικούς λόγους τα μέτρα προστασίας και στο ΜΕΤΡΟ καθώς και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και σε όλες τις πρεσβείες στην Αθήνα. 
 
 
Στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, του Ηλεκτρικού και του ΤΡΑΜ α περιπολούν ομάδες της ΟΠΚΕ, ενώ δικυκλιστές της ΔΙΑΣ κι άλλων ομάδων της ΕΛ.ΑΣ., περιπολικά της Άμεσης Δρασης και συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας θα πυκνώσουν τις περιπολίες τους πέριξ των σταθμών και σε πολυσύχναστες στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...