Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

ΩΠΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ...


Το θέμα αναδεικνύει το http://www.diadosias.eu ωστόσο εμείς δεν πιστεύουμε σε τέτοιες συνωμοσιολογίες. Αντιθέτως πιστεύουμε ότι ο Τσίπρας εκτελεί σχέδιο εν γνώσει του για το θάψιμο της Ελλάδος. Ήταν εκπαιδευμένος από καιρό. Ωστόσ σας παρουσιάζουμε το δημοσίευμα για να δείτε μια άλλη διάσταση, όπως την παρουσιάζει το συγκεκριμένο ιστολόγιο:
Η αποκάλυψη έγινε για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου και σίγουρα δεν...
την πρόσεξαν πολλοί: Μέσα από τον γιακά του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε φευγαλέα μια μεταλλική υποδοχή.

Θα μπορούσε να είναι αυτή η πρίζα στην οποία τοποθετήθηκε το καλώδιο για τον έλεγχο της σκέψης του Έλληνα πρωθυπουργού;
Η ξαφνική μεταστροφή του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Κυριακής, όταν για λίγες ώρες – στη διάρκεια ενός υποτιθέμενου διαλείμματος από τις διαβουλεύσεις- εξαφανίστηκε σε ένα δωμάτιο, δημιούργησε πολλές υποψίες ότι κάτι παράξενο συνέβη. Και τώρα οι υποψίες επιβεβαιώνονται!
Η υποδοχή στο λαιμό του Αλέξη Τσίπρα δεν αφήνει πλέον καμιά αμφιβολία. Είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν διάφορες μυστικές υπηρεσίες της Νέας Τάξης στα προγράμματα ελέγχου της σκέψης.
Προφανώς, μέσω αυτών τον προγραμμάτων πλύσης εγκεφάλου, όχι μόνο κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Έλληνα Πρωθυπουργού το βράδυ της Κυριακής, αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τον έβαλαν να λέει πράγματα ανεπίτρεπτα για Έλληνα πολιτικό.
Φράσεις όπως «δεν θεωρώ ότι είναι προοδευτική πολιτική να στέλνεις κάποιον με σύνταξη στα 45-50» ή «Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου για λάθη και παραλείψεις», είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ειπώθηκαν από έλληνα πολιτικό, χωρίς να έχει πέσει θύμα υπνωτισμού ή πλύσης εγκεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...