Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΤΩΡΑ oρδές Πακιστανών κατακρεούργησαν 15χρονο!! Πληροφορίες ότι τον βίασαν ομαδικά

ΤΩΡΑ oρδές Πακιστανών κατακρεούργησαν 15χρονο!! Πληροφορίες ότι τον βί@σαν ομαδικά


Νεκρός ανήλικος Πακιστανός στη Βάρη
Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός 15χρονου Πακιστανού στη Βάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ομοεθνής του τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ υποστηρίζοντας ότι ο ανήλικος δεν ένιωθε καλά.

Στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιθάκης (4), μετέβη ασθενοφόρο. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς ο 15χρονος ήταν ήδη νεκρός. Φως στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι φέρονται να είχαν ασελγήσει σε βάρος του ενηλίκου.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, στο οποίο καταθέτουν αυτή την ώρα οι ομοεθνείς του θύματος που βρίσκονταν στο διαμέρισμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...