Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΣΟΚ ΔΗΛΩΣΗ Γιατροί του κόσμου!!Δείτε το βιντεάκι και το ξεβράκωμα τους να το κολλάτε σε κάθε επαγγελματία αντιρατσιστή ψυχάκια!

.
ΣΟΚ ΔΗΛΩΣΗ Γιατροί του κόσμου!!Δείτε το βιντεάκι και το ξεβράκωμα τους να το κολλάτε σε κάθε επαγγελματία  αντιρατσιστή ψυχάκια!
Μόλις 1:30 διαρκεί και γκρεμίζονται απο μόνοι τους... Λέει το βλήμα η δημοσιογραφίσκος και ο υπεύθυνος των Γιατρών του κόσμου που κατηγορούν τους Έλληνες ως ''ναζί'',''ακροδεξιούς''κτλ κτλ ..
Είναι λογικό άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες και φυλετική καταγωγή να συγκρουστούν!! Σωπάτεεεεε ρεεεε ;;; Αλήθεια;;; Πανηλίθιοι προδότες !
Δείτε για να καταλάβετε την υποκρισία αλλά και το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού Να χωρίζουμε λέει τους ανθρώπους ανά θρησκεία , φυλή , ιδέες κλπ Απίστευτη δήλωση από τους Γιατρούς τους κόσμου παράδοξος οι λαθρο ειναι όλοι τους μουσουλμάνοι! .
Ναι να το κάνετε , να χωρίσετε αμέσως τους μουσουλμάνους από τους χριστιανούς αυτό ΛΕΜΕ!!!!, δηλαδή όχι στο ανακάτεμα με άτομα διαφορετικής θρησκείας και πολιτισμού κλπ Εσείς το είπατε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...