Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Χωρίς ελληνική σημαία οι στρατιωτικές στολές με διαταγή!


Φαντάζει απίστευτο, αλλά τα στρατιωτικά τμήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα παρέλασαν χωρίς την Ελληνική σημαία στο αριστερό τους μανίκι!


Το υπέρτατο έμβλημα της χώρας μας είναι κολλημένο με χριτς-χρατς στο αριστερό μανίκι, της «επίσημης στολής» - εξόδου, αλλά για τις ανάγκες της παρέλασης, σύμφωνα με πληροφορίες, «ξηλώθηκε» βάση διαταγής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαταγή αυτή έχει εκδοθεί εδώ και περίπου έξι μήνες και το σκεπτικό της, είναι να μην υπάρχει σε πολλά σημεία η Ελληνική σημαία καθώς υπάρχει ήδη σε στη… σκέπη της κεφαλής, δηλαδή τον μπερέ.

Τέλος, σημειώνεται ότι  πριν από μερικά χρόνια άλλαξαν την γαλανόλευκη της επίσημης στολής των στρατιωτικών με ένα άλλο σήμα που έφερνε περισσότερο στο εθνόσημο…
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:56


 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...