Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Αριστερός αδελφούλα, «αντιρατσιστής» πολιτικός βιάζεται από Σομαλό τον συγχωρεί, δείτε νοοτροπία που έχουν όλοι αυτοί !!

Αριστερός αδελφούλα, «αντιρατσιστής» πολιτικός βιάζεται από Σομαλό τον συγχωρεί, δείτε νοοτροπία που έχουν όλοι αυτοί !!
Αριστερός, «αντιρατσιστής» πολιτικός βιάζεται από Σομαλό, τον συγχωρεί και παρακαλεί τις αρχές να μην τον απελάσουν, γιατί «δεν φταίει, έτσι είναι η κουλτούρα του»..!!! βρείτε τι παίζεται εδώ ! για την ιστορία τα αριστερα μιασματα κατά μεγάλο ποσοστό ,ειναι αδελφές κρυφές και φανερές!ΚΕΜΑΛ ! ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, και λατρεύουν να βασανίζουν πριν σκοτώσουν!χαρακτηριστικό όλων των γνησίων κομμουνιστών μπορείτε να βρείτε? (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)
Ο αριστερός – και κατά δήλωσή του «αντιρατσιστής» και «φεμινιστής» - Νορβηγός πολιτικός* του Σοσιαλιστικού κόμματος (SV), Karsten Nordal Hauken, που σοδομίστηκε βάναυσα από Σομαλό «αιτούντα άσυλο» και αισθάνθηκε απίστευτα «ένοχος» μετά από τον βιασμό, παρακαλεί τώρα τις αρχές να μην απελάσουν τον βιαστή του.
Ο Hauken δημοσιοποίησε την ιστορία του βιασμού του και της εκ μέρους του «συγχώρεσης» στην εκπομπή του δημόσιου καναλιού της Νορβηγίας NRK.
Αμέσως μετά τον βιασμό, ο Hauken μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Όσλο, όπου νοσηλευτές συνέλεξαν δείγματα για εξέταση DNA. Περίπου έξι μήνες μετά το βιασμό, η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνά της. Με τα δείγματα του DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα προχώρησαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον Σομαλό δράστη.

Στο δικαστήριο, ο Σομαλός ισχυρίστηκε ότι η επαφή ήταν «συναινετική», αλλά οι νορβηγικές αρχές έκριναν διαφορετικά. Ο Σομαλός πήγε στη φυλακή όπου έμεινε για τεσσεράμισι χρόνια.
Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Λίγο πριν εκτίσει την ποινή του, ο Hauken έμαθε ότι οι αρχές ετοιμάζονταν να απελάσουν από τη Νορβηγία τον βιαστή του, στέλνοντάς τον πίσω στη Σομαλία.
«Αισθάνθηκα πολύ ισχυρό αίσθημα ενοχής και ευθύνης», έγραψε ο Hauken. «Εγώ ήμουν ο λόγος που δεν θα έμενε στη Νορβηγία, και θα τον έστελναν σε ένα άγνωστο μέλλον στη Σομαλία. Είχε ήδη κάτσει κάποια χρόνια στη φυλακή. Θα έπρεπε να τιμωρηθεί πάλι, και αυτή τη φορά πολύ πιο δύσκολα;»
Ο Hauken έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη. Απομονώθηκε, άρχισε να πίνει πολύ και δεν ήθελε να κάνει για χρόνια τίποτε άλλο, παρά να καπνίζει μαριχουάνα για να αποφύγει τα συναισθήματα της αυτο-απέχθειας.
Όπως σημειώνει ο Hauken (που κατά δήλωσή του είναι ετεροφυλόφιλος) στη συνέντευξη, είναι σημαντικό να μην μείνετε σιωπηλοί σχετικά με τους προσωπικούς σας αγώνες και την ψυχική ασθένεια. Ο βιασμός συμβαίνει, και όχι μόνο στις γυναίκες. Αλλά ίσως το πιο αξιοσημείωτο δίδαγμα που ο Hauken λέει ότι έμαθε είναι ότι «οι βιαστές είναι από έναν κόσμο τόσο διαφορετικό από το δικό μας».
«Στην κουλτούρα τους, η σ@ξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που έχει να κάνει με την εξουσία, όχι με την λαγνεία», δήλωσε ο Hauken. «Και δεν θεωρείται ομοφυλοφιλική δράση για αυτόν που εμπλέκεται σε θέματα εξουσίας και βίας».
«Δεν αισθάνομαι θυμό εναντίον του βιαστή μου, γιατί τον βλέπω ως το προϊόν ενός άδικου κόσμου. Ένα προϊόν μιας ανατροφής γεμάτης με πόλεμο», είπε Hauken.
Και αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα, σύμφωνα με τον Hauken, είναι ότι οι πρόσφυγες χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ. "Θέλω να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους πρόσφυγες", τονίζει.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...