Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Τελειώσαμε! Μετανάστες απαιτούν να φύγουν τα Ελληνόπουλα από τα σχολεία...


Δεν είχε όρια η προκλητικότητα Αλβανίδας μητέρας που ζει στον Άγιο Παντελεήμονα, η οποία κατά τη διάρκεια συνέλευσης σε σχολείο της περιοχής, ζήτησε από τους γονείς των Ελληνόπουλων να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, στο σχολείο αυτό φοιτούν 140 παιδιά, από τα οποία τα 120 είναι παιδιά μεταναστών, ενώ μόνο 20 είναι παιδιά Ελλήνων. Η γυναίκα λοιπόν από την Αλβανία, τόνισε πως τα Ελληνόπουλα αποτελούν μειονότητα στο σχολείο αυτό, κι επομένως απαίτησε από τους Έλληνες γονείς να τους αλλάξουν σχολείο. Μάλιστα, το προκλητικό επιχείρημα της το στήριξε στο ότι οι αλλοδαποί γονείς έχουν την πλειοψηφία στο σχολείο και για αυτό πρέπει να εισακουστούν.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...