Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Όλη η αλήθεια για τη σεξουαλική κακοποίηση ζώων στη ΓερμανίαΟ ''κύριος στο πάνω δεξί μέρος της φωτογραφίας, ονομάζεται Michael Kiok και είναι ο αντιπρόσωπος της οργάνωσης Zeta-Verein (Zoophilic Engagement for Tolerance and Enlightenment) που αποτελεί τον επίσημο φορέα της προώθησης των θέσεων των κτηνοβατών στη Γερμανία. Τι ισχύει πραγματικά για το απεχθές ''σπορ'' της κτηνοβασίας στη Γερμανία. 

Η κτηνοβασία θεωρείται ένα από τα πιο διαστροφικά σεξουαλικά ταμπού γιατί περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ζώων για την ικανοποίηση ανώμαλων σεξουαλικών επιθυμιών, χωρίς την οποιαδήποτε συναίνεσή από τη πλευρά του θύματος. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει άπειρα δημοσιεύματα σχετικά με τη κακομεταχείριση ζώων σε πορνεία στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πολλά από αυτά τα ζώα προέρχονται από την Ελλάδα. Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Στις 18/2/16, δικαστήριο της Καρσλούης, απεφάνθη οριστικά πως η χρήση ζώων για σεξ, χωρίς τη συναίνεσή τους, είναι παράνομη. Η απόφαση ήρθε ύστερα από αίτημα 2 ανωνύμων κτηνοβατών, που υπέβαλαν αίτημα στο συνταγματικό δικαστήριο της χώρας, ζητώντας να καταργηθεί η υπάρχουσα νομοθεσία που προέβλεπε ποινές για αυτές τις πράξεις. Η ποινή για κάποιον που θα συλληφθεί να κάνει σεξ με ζώα στη Γερμανία, είναι πρόστιμο 25.000 ευρώ (πταίσμα). Όμως εδώ συμβαίνει κάτι εξωπραγματικό: η απόφαση καταδικάζει ΜΟΝΟ όσους έκαναν σεξ με ζώα χωρίς τη συναίνεσή τους! Δηλαδή για να καταδικαστεί ένας ανώμαλος στη Γερμανία, το ζωντανό. μάλλον θα πρέπει να καταθέσει εναντίον του στο δικαστήριο!


Αν και ''παράνομα'', τα πορνεία ζώων, ζουν και βασιλεύουν στη Γερμανία. Ο λόγος προφανής: δε προβλέπεται ποινή φυλάκισης σε ζωόφιλους, παρά μόνο χρηματικό πρόστιμο. Η σχετική νομοθεσία που προέβλεπε φυλάκιση για τέτοιου είδους αδικήματα, άλλαξε το 1969. Επομένως, αν και η κτηνοβασία (άνευ συναινέσεως!!!) είναι παράνομη στη Γερμανία, οι ποινές είναι εξευτελιστικές.
 (Πηγή: Wikipedia)

Η υπάλληλος της πρόνοιας ζώων Madeleine Martin, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η παρούσα νομοθεσία δε παρέχει καμία προστασία έναντι στις ανώμαλες ορέξεις των κτηνοβατών. Αντιθέτως, ευνοεί τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανυπεράσπιστων ζώων. 

Εν κατακλείδι, η κτηνοβασία στη Γερμανία είναι νόμιμη. Νόμιμη είναι και η κατοχή πορνογραφικού υλικού με ζώα. Το μόνο παράνομο, είναι η πώληση ή διανομή κτηνοβατικού πορνό! Η σχετική νομοθεσία βρίσκεται εδώ. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα στείλετε ένα ζωάκι σε κάποιο ''φιλόζωο'' Γερμανό, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε ή έστω να το ψάξετε καλύτερα. Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να επισημάνουμε πως τα κατά καιρούς δημοσιεύματα περί κυκλωμάτων διακίνησης αδέσποτων από Ελλάδα προς Γερμανία για αλλότριους σκοπούς, ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν.

Για τέλος σας έχουμε μια μικρή ρουφιανιά: Η ιστοσελίδα των κτηνοβατών στη Γερμανία, βρίσκεταιεδώ. Η σελίδα τους στο Twitter, έδω. Τέλος, ο λογαριασμός του Michael Kiok στο Twitter βρίσκεταιεδώ. Το τι μπορείτε να κάνετε, το ξέρετε μόνοι σας...
Michael KiokΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...