Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη

Ω μα τον καθαρό ουρανό φοβούνται το ίδιο με σένα !
22Τους τρομάζει το ιδιο με σένα το άγνωστο…το να μην έχουν τον έλεγχο!
Η μεγαλύτερη συνωμοσία που θα αρχίσει σε λίγο καιρό να γεννιέται από τα στόματα των ερευνητών θα έχει να πει ….για της σκιές μέσα στο πεδίο!
Ω ναι ,..υπάρχει ένας πόλεμος ..ο μεγαλύτερος όλων που έχει αρχίσει εδω και μερικά χρόνια από λίγους που κατάφεραν να περάσουν μέσα!!!!!
Το νέο πεδίο μάχης ειναι αυτό που έχει καθυστερήσει πολλά από τα γεγονότα που ήσουν σιγουρος οτι θα γίνουν!
Υπάρχουν επικηρυγμένοι …με πολλά περισσότερα και πιο σπουδαία από αυτα του πολιτισμού… Επικηρυγμένοι που τους κηνηγουν χιλιάδες σε όλο τον κόσμο…χμμ σε όλο το πεδίο του κόσμου!
Φοβούνται οι επικυρίαρχοι να το ξέρεις…και φοβούνται πολυ…τον εναν που δεν κατάφεραν να μπολιάσουν με ψευδαίσθηση,…. !
Και αν εσύ θεωρείς οι συμπτώσεις οι λεξιπλασιες και οι όροι να γεννιούνται χτες και μέσα στον χρόνο τους να δημιουργούνται οι εικόνες ..τότε δεν μπορείς να δεις !!
Αν πιστεύεις ότι ακόμα και ο συμβολισμός σε όντα μπορεί να αλλάξει επειδή κάποιος τρελός αποφάσισε να στοχεύσει εκεί… τότε δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά είναι αυτός ο κόσμος !
Βρίσκεσαι στο εργοστάσιο ,…εκεί που σκαλιστηκαν οι πρώτοι κανόνες και έγινε το αρχικό πείραμα …από τότε μέχρι σήμερα έχουμε κάνει πολύ μεγάλο ταξίδι !!
Κάποτε το κουτί που κοιτά θα καταρριφθεί και τότε θα μπορούν να ειπωθούν-δηλωθούν ως ιστορία όλα… !
Κράτα ανοικτή την καρδιά για το θαυμάσιο…για το απίστευτο ..για αυτό που δεν το περίμενες ποτέ…!
Πως αλλιώς στα αλήθεια θα μπορούσε να γίνει… αν όχι με την απλότητα του άγνωστου να οδηγηθείς στο ελεύθερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...