Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει μωράκι λίγων ημερών μετά από έκτρωση να κινείται στην παλάμη της γιατρού.
Όσοι θα δείτε το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε την δολοφονία που διαπράττουν τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή.
Ρεκόρ εκτρώσεων στην Ελλάδα
300000 παιδιά Ελλήνων το χρόνο επίσημα καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εκτρώσεις αγγίζουν τις 500.000. 
Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο! Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των Ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της.


Δείτε τα βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...