Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Έλληνες Στρατιωτικοί προς Καμμένο: Γίναμε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!

Έλληνες Στρατιωτικοί προς Καμμένο: Γίναμε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!
Για την τραγική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών στα λεγόμενα κέντρα φιλοξενίας τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, ασφάλειας και υγιεινής όσο και σε οικονομικό, ενημέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτική (ΠΟΕΣ) με επιστολή της τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Όπως αναφέρει στην επιστολή της η ΠΟΕΣ, που αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα, υπάρχει δυσαρέσκεια από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς παραβιάζεται συστηματικά το ωράριο εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή, παρέχονται υπέρμετρες υπηρεσίες και υπάρχουν παραλείψεις σε θέματα διοικητικής μέριμνας.
«Η κατάσταση αυτή τείνει να παγιωθεί» σημειώνεται. Η ομοσπονδία μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εμπλεκόμενα στελέχη κάνουν περισσότερες από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες και διατάσσονται να διανυκτερεύουν συχνά στα κέντρα φιλοξενίας χωρίς να έχουν εκδοθεί διαταγές που να αναφέρουν με σαφήνεια τα καθήκοντά τους, όπως και τι γίνεται με τους κανόνες εμπλοκής σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η καταγγελία της ΠΟΕΣ επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, πλήρως τα όσα με την σειρά της έχει καταγγείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δηλαδή η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Καμμένος προσωπικά κάνουν οτιδήποτε δυνατόν προκειμένου να μετατρέψουν τον Ελληνικό Στρατό σε «φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών.
Η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παραπέμπει σε καταστάσεις που θυμίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ «δικαιώματα» δούλων, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι τους ζητηθεί.
Ο Ελληνικός Στρατός αντί να αφήνεται στην φυσική αποστολή του, που είναι η διασφάλιση των συνόρων, μετατρέπεται από τους άκαπνους πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης σε υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών, κάτω από πολύ μειωτικές για την αξιοπρέπειά τους συνθήκες. Ντροπή και αίσχος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-stratiwtikwn-ston-kammeno-gia-thn-antimetwpish-tous-sta-legomena#ixzz48VrLRq86

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...