Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Οι αθόρυβοι άνδρες μιλούν μέσα από τις σιωπές και τις πράξεις τους.

Γράφει η ψυχολόγος  Άρτεμις Βαμβουνάκη.

Πάντοτε προτιμούσα τους δυναμικούς  άνδρες, εκείνους  που γνωρίζουν να σταθούν ισάξια στο πλευρό μιας γυναίκας.  Άνδρες λιγοστοί στις μέρες μας , ιδιαίτερα ελκυστικοί και αρρενωποί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση, μα αντιθέτως στο δυναμισμό που σου εκπέμπουν.
Βασικά γνωρίζουν τι επιθυμούν από τη ζωή τους και το διεκδικούν. Δεν κάνουν θόρυβο  δίχως  λόγο γιατί γνωρίζουν πως τα πολλά λόγια είναι περιττά. Περπατούν το μονοπάτι τους με τόλμη και αποφασιστικότητα. Ξέρουν τι ζητούν από μια γυναίκα χωρίς να παίζουν κρυφτούλι με τις λέξεις. Αγαπούν σαν παιδιά και ξέρουν πως και οι ίδιοι δεν είναι αλάνθαστοι. Δεν αποσύρονται από μια μάχη, μα όταν χρειαστεί υπερασπίζονται σαν γνήσιοι πολεμιστές το άλλο τους μισό.
Κάθε τους λέξη αποτελεί και μια πράξη, κάθε σιωπή τους και μια απόφαση. Δε χρειάζεται να τους υπενθυμίζεις τα πρέπει και τα θέλω σου. Δε σου αφήνουν καν το περιθώριο για γκρίνιες διότι σε συμμερίζονται  απόλυτα. Ταξιδεύουν στο μυαλό σου και αρμενίζουν στα πέλαγα της ψυχής σου.
Θέλουν να προστατεύουν μια γυναίκα και της το δείχνουν . Τους αρέσει να τη θαυμάζουν και να την διεκδικούν καθημερινά δίχως να την εγκλωβίζουν. Κάθε τους κίνηση εκφράζει τα πιστεύω τους. Σιωπούν αλλά εκείνοι ακούνε τη ψυχή σου. Προσπαθούν για σένα πριν από σένα .

Αρσενικά ώριμα,  τρυφερά,  μα και δυναμικές καταξιωμένες παρουσίες. Άνδρες ελκυστικοί με όμορφα αισθήματα, πιστοί σύντροφοι και φίλοι. Άνδρες λιοντάρια, άνδρες κυνηγοί που φωτίζονται στο πέρασμα της αγάπης τους. Άνδρες διακριτικοί που  σωπαίνουν για να  αφουγκραστούν τις ανάγκες του έρωτά τους. Άνδρες που μιλούν περισσότερο με τις  πράξεις και με τα  αληθινά αισθήματα που φωλιάζουν μες στην καρδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...